hits

Flere luer og et sjal til.Her er jeg igjen med litt av det som har blitt strikket i det siste. Skrev jo på siste innlegg at jeg var igang med et nytt Multnomah sjal,og her er det. Har denne gangen også strikket det i Silja og det er jo et flott og deilig garn å bruke. Fagene er i litt turkispreget på dette,og en lue som passer til har det blitt også. Dette settet skal jeg gi bort i gave snart.

Ellers så er det jo litt småstrikking som gjelder nå,noen sokker i restegarn som er greit å få brukt opp. Men egentlig tar det heller aldri slutt. Elsker å kjøpe garn,så da blir det sånn. Ellers er jeg ikke helt i form nå,tok denne svineinfluensavaksinen forrige mandag,,og dagen etter satt det inn for fullt med en grusom hoste og dette har bare holdt på,,natten er selvfølgelig værst da,,så ikke hvet jeg om det er en reaksjon eller om det har vært en virus i kroppen fra før. Så nå har jeg fått en hostemedisin som gjør meg helt utslått her,,(cosylan),hjelper litt for hosten,men akk hvor uggen jeg føler meg i kroppen av den.Ja noe skal det være.Da vil jeg få ønske hver og en av dere en fortsatt fin dag og takker for alle fine og koselige kommentarer jeg har fått:-))

19 kommentarer

maritasol

19.01.2010 kl.14:56

Nydelig sjal du har strikka, men de luen korsen pinnestr og garn bruke du. Har vært å funnet det mønstret og har lyst å prøve mæ på det, men e usikker på garn og pinnestr. Ha en fortsatt fin dag og håpe formen blir bedre snart!

Greta

19.01.2010 kl.15:32

Stilige luer. Har ikkje sett så mange av desse før tror eg.

Sjalet var også fint. Likte bedre fargen på det forrige da.

Alltid godt å få brukt opp restegarn. Sokkene var noen gode ullsokker.

God bedring til deg og ha ei fin uke

Loppelill

19.01.2010 kl.15:57

Så mye fint du har laget. De orange sokkene var flotte!

tovepia

19.01.2010 kl.16:23

Så nydelige farger på de sjalene dine..og lua også;) På tide jeg strikker et sjal selv, har faktisk aldri gjort det.

Ønsker deg god bedring og klem fra meg;)

Tiara

19.01.2010 kl.19:32

Så mye flott det er i bloggen din! Sjalet ble kjempefint. Jeg liker også godt å strikke dette mønsteret. Det er ikke så vanskelig og går ganske raskt å strikke. Det blir fint i nesten hvilket som helst garn også. Du er en kreativ dame:-) Ha en flott uke!

bestemor drillo

19.01.2010 kl.21:28

Du er et oppkomme med nydelige strikkearbeider !

God bedring til deg ! Klem som ikke smitter..........he !

matja

19.01.2010 kl.21:52

Som vanlig mye lekkert her hos deg.Flotte luer og sjal og lekre sokker.Leit med den hosten din.Fryktelig slitsomt så jeg håper du kommer deg snart.God bedringsklem er sendt deg:)

Nunne

20.01.2010 kl.09:04

Så mye fint du lager.....

Ble helt satt ut, har bladd og bladd....

Jeg har Kariusskjerf på pinnene. Til jul ble det så mye mønster og mere vanskelige ting, at nå syns jeg det måtte bli noe jeg slipper å tenke mens jeg lager...

Ønsker deg en god onsdag! Fra Nunne.

Bittami

20.01.2010 kl.09:23

Hei!

Må si du har fart på pinnene:-) Kjempefint Multnomah du har strikket, og luene var også flotte. Godt med sånne gode, varme plagg nå i vinterkulda.

Ha en koselig dag!

Topsy

20.01.2010 kl.11:03

Sjalet ble lekkert, flott blåfarge. Kjempefine småplagg du har strikket også. Kan man egentlig få nok luer og sokker? I think not.

Ønsker deg god bedring, håper du ikke er så slækk at du ikke orker å strikke :p

Silje Irene

20.01.2010 kl.16:09

Heisann.

Skal si du er effektiv, du har jo laget masse fint!!!! Nå vil jeg og strikke luer igjen, heheh men må gjøre ferdig det jeg holder på med..

Høres ikke bra ut at du har fått sånn reaksjo på vaksinen, Jeg ble også dårlig når jeg fikk vaksinen men det gikk heldigvis fort over, kan jo være som du sier at du hanne noe i kroppen og da får det fart på seg når en får vaksien...Håper du blir bra snart!! God bedring min venn;-)

Varme og gode klemmer sendes gjennom nettet til deg;-))

mayeliz

21.01.2010 kl.08:18

:-) Takker for hyggelig kommentar inne hos meg.

De luene var knallfine. Slike kunne jeg også ha tenkt meg :-)

Ha en fin dag

Ingrids strikkeri

21.01.2010 kl.23:11

Hei på deg kjære Hobbystua;)

Jeg blir helt fasinert over alt du får laget;)

Store sjal er jeg fasinert over..Det er jo ting som tar tid da!! eller ? Jeg har ikke fått begynt på sjal ennå..

OG SÅ håper jeg du er bedre..Guffent med reaksjon..

Ønsker deg en knallkoz helg i lag med dine;)

Klem fra ingrid

mimouna

22.01.2010 kl.19:38

Her var det mye fint! Synes du velger fine mønstre og modeller. Og litt små sjal var kanskje lurt, de store blir bare liggende i skapet her. De små kan jo brukes som skjerf også.

Ønsker deg en flott helg!

23.01.2010 kl.11:54

Så mye fint du har laget igjen. Det er så kjekt med dette været man får virkelig pynte seg med alt dette tilbehøret. :))

Anne-Britt

23.01.2010 kl.17:08

Nydelig sjal og flotte luer. Virkelig fart på pinnene du har. Ønsker deg en fin helg

Torunn

30.01.2010 kl.19:26

Kjempemykje flott du har laga!! Ha ei fin helg.

Ann Karin

31.01.2010 kl.00:50

Heisann!! Ka har skjedd?? Eg pleie få beskjed på bloggen når du har oppdatert din blogg. Detta e ikke kommen opp der?? Hmm.... trur ikke det kan vær eg som har oversett det. Elle... Kan det d. Tjaaa ein smule øre i håve. Ja eg innrømme det. Nå må eg jaffall komma t poenge ka det va eg ville sei. Knall fine huer ,sokkar og sjal du har laga. Du lage så masse med sånn fint mønster.

Ønske deg ein fine søndag .Kosa deg.

ragnhi

31.01.2010 kl.12:44

Hei!

Du lager mye fint i forskjellige teknikker og fine farger!

Jeg kommer til å besøke bloggen din flere ganger.

Skriv en ny kommentar

Hobbystua

Hobbystua

58, Sarpsborg

Jeg er glad i håndarbeider og kan ikke klare meg for lenge uten dette. Og er glad i min familie og at alle rundt meg skal ha det godt.Ellers er det campinglivet og reiser til sol og varme som opptar min lidenskap blant annet.

free counters

Kategorier

Arkiv