hits

Min flotte trofaste parakitt:)

For bare noen dager siden la jeg ut et bilde av min flotte nymfeparakitt,,,nå er han desverre forlatt denne trygge plassen i stuen og igjen sitter jeg med et tomt bur og ingen som kvittret på meg i dag tidlig. Og jeg savner også at han kom og satt seg på skulderen min og at jeg også skulle klø han på hodet.  Desverre ble han veldig syk i helgen,og måtte tilslutt finne en helgevakt veterinær i går,og det var ikke noe mere og gjøre for han. Jeg sitter i dag helt apatisk og ja faktisk så sørger jeg over min trofaste og pene venn gjennom nesten 15 år.  Den hadde et godt liv og kunne fly fritt i huset og var et familiemedlem også. Desverre er det slik at fugler ikke viser hvor syke dem egentlig er føre det er for sent til og gjøre noe,,det er jo et dyrs instinkt og gjemme seg når dem har vondt. Og Lucky prøvde og gjøre det i bunnen av buret sitt,,,men han fikk sovne pent inn etter en sprøyte.  Nå er det sikkert mange som ler over at en kan sørge over en fugl,,men ja det gjør jeg virkelig. Tror egentlig jeg aldri har grått så mye noen gang,,og det stopper ikke heller. Det er stilt i stuen,,ingen som kvittrer,,bordet han sto på er tomt.  Ja en liten venn var han ♥Vakker og pen i fjærdrakten,,og du var min lille *Lucky*

Klem fra

20 kommentarer

fruensvilje.blogg .no

20.02.2012 kl.13:24

Så trist dette var Marianne.Du har lov å sørge og det er ikke noe å le av,vi blir glad i disse små kjeledyrene våre det er tross alt et liv.

Jeg gråt også når pusen vår forlot oss sånn er det og sånn kommer det til å være.

Har ingen ord som kan trøste annet enn at no slipper vesle lucky å ha det vondt lenger.

Ta vare på deg selv

solkro

20.02.2012 kl.13:41

Kjære Marianne

Det er klart når du mister noen du har hatt så lenge så blir det et tomrom, om det fugl eller hund ,katt så har vi jo et følelsesmessig bånd til dyra våre og da er det lov å være lei seg og sørge. Synes ikke det er noe å le av.

Du får ha en så fin dag som du klarer og Goe knib:)

Greta

20.02.2012 kl.15:45

Tror ikkje det er nokon som ler av det. Da er det dem som har problem, ikkje du. Kalrt det er lov å sørge skikkelig over ein venn du har hatt gjennom 15 år. ein som alltid er der når du trengte han. sikker på at det ikkje er noen som visste så mykje om korleis du hadde det som han. ein ner venn har gått bort, og da er det lov å sørge. Stor klem til deg Marianne

Siewartz

20.02.2012 kl.20:52

Ingen med hjertet på rett plass kan finne på å le av dette, det er forferdelig vondt å miste kjæledyret sitt, uansett om det er en fugl, hund eller hest! De blir et fullverdig familiemedlem, og 15år er lang tid! Dyrene våre er der alltid for oss, de svikter ikke uansett hva.

Jeg håper du etterhvert kan finne litt trøst i at den nydelige fuglen din er på et godt sted nå, og den er helt sikkert takknemlig for det gode livet den har hatt hos deg :)

Sender deg en god klem!

Aina

20.02.2012 kl.21:12

Uff da, det var leit, ikke noe koselig og miste noe man er glad i, verken dyr eller mennesker. Jeg har selv en katt, og vet ikke hva jeg hadde gjort hvis den ble borte for meg, det er så utrolig mye trøst og glede i et dyr. Dem viser virkelig hvor mye dem bryr seg om deg, selv om dem kan være umulige innimellom. Så dette var veldig trist og høre :(

Hobbystua

20.02.2012 kl.22:40

fruensvilje:Tusen takk for omtanken Connie,,ja det er noe som mangler her i dag.Men lille Lucky har fått fri for mere vondt.

Hobbystua

20.02.2012 kl.22:45

solkro: Takk for at du forstår meg,,og det er veldig vondt nå. Men er godt han slapp og slite mere med og få puste. Dagen har vært tung,,,,,

Hobbystua

20.02.2012 kl.22:51

gretashobby: Mange takk for omtanken Greta,,ja han pratet jeg med hver dag,og det var også meg som var hans* kjæreste *,,så vi hadde mange fine år sammen. Men er ikke godt og se når dyr blir så syke,,så tok en riktig avgjørelse i går. Men jeg sliter veldig nå,,men han har ikke vondt mere. Det er det viktigste. Tror selv jeg blir mere følsom med alderen også,,men sånn er det bare. Klem tilbake til deg:)

Hobbystua

20.02.2012 kl.23:00

Siewartz:Takk for omtanke,,og med hånden på hjertet så er det ikke mange fugler som har hatt det så godt som min lille Lucky,døren på buret sto oppe hele tiden,,så han kunne få være ute i rommet og fly rundt. Men likte seg nok godt på min skulder,,og jeg pratet til han som det skulle vært et menneske:)Som du sier,,dem svikter oss aldri våre dyr:))Men er et tomrom her nå,,men har sluppet fri for mere vondt. Tror nok det blir en liten ny utover våren:))Takk for klemmen:))

Hobbystua

20.02.2012 kl.23:09

Aina: Ja det er vondt og miste både mennesker og også våre dyr,,og trodde nok ikke at jeg skulle bli så lei meg som nå,,men den har vært en trofast og god liten venn. Selv om den til tider kunne skrike ut også,,men hvem gjør ikke det:)Men er glad han nå slapp mere vondt,,men fortsatt er jeg veldig lei meg.

venkesstrikk

20.02.2012 kl.23:33

Det var en vakker liten skapning, forstår godt at du sørger

Linda Opdahl

20.02.2012 kl.23:55

Så fin en fugl, og jeg synes ikke det er rart at du sørger. Mye selskap å få i slike fugler, og 15 år er jo så laaaang tid. Føler med deg skal du vite, virkelig trist å høre...

Klem

Hobbystua

20.02.2012 kl.23:57

venkesstrikk: Takk for det,,ja han var pen og jeg var veldig glad i den. Så er oppriktig lei meg. Men nå er den fri for mere vondt.

Hobbystua

21.02.2012 kl.00:04

Linda Opdahl:Mange takk for fine ord,,ja det er mye selskap i disse også.Og det er nesten så jeg har gått rundt og lett etter han her i dag,,,men blir vel slik etter mange år tilsammen. Ps.jeg har prøvd og legge inn kommentarer ho deg flere ganger,,men det lykkes ikke,,,desverre.

Kjersti M

21.02.2012 kl.21:18

Skjønner godt at du savner han, som du har hatt rundt deg hver dag i 15 år. Gråt mine modige tårer etter at vår gamle hund ble avlivet og savner henne fortsatt.

Hege

22.02.2012 kl.23:13

Uff, så trist..Bestandig så ufattelig trist å miste et slikt familie medlem, for det er jo det dem blir etterhvert.. Går ei stund for man venner seg til stillheten etter dem.. 15 år er lang tid. Klem til deg

min lille håndarbeidsblogg

24.02.2012 kl.08:32

dette var veldig trist å lese :( Vi blir jo så glad i disse dyrene våre og de blir et familiemedlem, så man har absolutt lov å sørge.

mange gode tanker og klemmer din vei.

maritasol

25.02.2012 kl.09:20

Så trist å høre at du har mistet et familiemedlem for det er jo det de er. Sitter litt blank i øynene her selv når jeg leste innlegget, så jeg syns ikke det er noe å flire av. Og det er lov å felle tårer for å ha mistet noen som er med å holde deg med selskap om det er katt, fugl eller hund. Det er vel liten trøst å få høre det, men heldigvis blir det bedre etterhvert som tiden går. Mange tanker til deg.

bestemor drillo

26.02.2012 kl.23:22

Dette er jo bare trist! Selv om det "bare" var en fugl så var det et kjært familiemedlem !

Trøsteklem fra bestemor!

passion4lifeandtravel

02.03.2012 kl.20:04

Hei.

Nå har jeg kommet hjem fra Kenya og leser meg opp på bloggen din...

Så trist å høre at du har mistet den vakre fuglen din...du skrev innlegget så vakkert og trist at jeg fikk tårer i øynene selv, og jeg føler virkelig med deg.

De varmeste tanker og mange klemmer fra meg <3 <3 <3

Skriv en ny kommentar

Hobbystua

Hobbystua

58, Sarpsborg

Jeg er glad i håndarbeider og kan ikke klare meg for lenge uten dette. Og er glad i min familie og at alle rundt meg skal ha det godt.Ellers er det campinglivet og reiser til sol og varme som opptar min lidenskap blant annet.

free counters

Kategorier

Arkiv