hits

Sommer ?? og bursdag:)

Hei på Dere alle.  Jeg er ikke så aktiv her med blogging nå i disse dager,,men en liten titt i ny og ne går meg ikke forbi. Som flere hvet så flytter jeg ut i campingvogna i starten av juni så derfor blir det lite blogging på meg nå og utover.  Selv med mobilt bredbånd blir det ikke så mye pc på fanget her ute,,men i dag er jeg en liten tur hjemme og vasket klær og bakt en kake i anledning min datters 25 års dag som også er i dag.  Men jeg får passe på og få ønske alle en fin sommer og så håper jeg solen og varmen igjen dukker opp......:))

Gratulerer med dagen din Karoline ♥Som skolelærer har du nå en god og lang sommerferie foran deg,,og vi ønsker deg en deilig ferie til varmen i Rhodos snart:)2 kommentarer

fruensvilje.blogg .no

18.06.2012 kl.15:31

hei og god sommer til deg også:))nei pc er nok ikke det en helst tenker på når en bor i campingvogn.

Vi har hatt noen flotte varme dager men også iskalde nordavind,lite regn så ute er det rimelig tørt:))

strikkeogheklelise

19.06.2012 kl.09:41

Fint bilde. Gratulerer med dagen som var til datteren din. Ha en riktig god sommer. Håper varmen kommer snart. Har begynt ferie , trenger litt varmere vær. :)))

Skriv en ny kommentar

Hobbystua

Hobbystua

58, Sarpsborg

Jeg er glad i håndarbeider og kan ikke klare meg for lenge uten dette. Og er glad i min familie og at alle rundt meg skal ha det godt.Ellers er det campinglivet og reiser til sol og varme som opptar min lidenskap blant annet.

free counters

Kategorier

Arkiv