Sommer ?? og bursdag:)

Hei på Dere alle.  Jeg er ikke så aktiv her med blogging nå i disse dager,,men en liten titt i ny og ne går meg ikke forbi. Som flere hvet så flytter jeg ut i campingvogna i starten av juni så derfor blir det lite blogging på meg nå og utover.  Selv med mobilt bredbånd blir det ikke så mye pc på fanget her ute,,men i dag er jeg en liten tur hjemme og vasket klær og bakt en kake i anledning min datters 25 års dag som også er i dag.  Men jeg får passe på og få ønske alle en fin sommer og så håper jeg solen og varmen igjen dukker opp......:))

Gratulerer med dagen din Karoline ♥Som skolelærer har du nå en god og lang sommerferie foran deg,,og vi ønsker deg en deilig ferie til varmen i Rhodos snart:)2 kommentarer

fruensvilje

18.06.2012 kl.15:31

hei og god sommer til deg også:))nei pc er nok ikke det en helst tenker på når en bor i campingvogn.

Vi har hatt noen flotte varme dager men også iskalde nordavind,lite regn så ute er det rimelig tørt:))

strikkeogheklelise

19.06.2012 kl.09:41

Fint bilde. Gratulerer med dagen som var til datteren din. Ha en riktig god sommer. Håper varmen kommer snart. Har begynt ferie , trenger litt varmere vær. :)))

Skriv en ny kommentar

Hobbystua

Hobbystua

58, Sarpsborg

Jeg er glad i håndarbeider og kan ikke klare meg for lenge uten dette. Og er glad i min familie og at alle rundt meg skal ha det godt.Ellers er det campinglivet og reiser til sol og varme som opptar min lidenskap blant annet.

free counters

Kategorier

Arkiv

hits