hits

Bake kake(r)søte.....

Som overskriften sier så har det blitt bakt litt kaker her i dag,,og når en først drar frem mel og bakeboller og det en skal bruke så er det like greit og få gjort mest mulig og bli ferdig med dette. Men heldigvis er jeg glad i og bake. Og jeg har en mor som ikke orker like mye som før med baking,,så det blir gjerne noen kaker dit også. Men nå ble det to saftige sirupskaker som er fine og fryse og ta opp igjen. Dessuten kokosmakroner / brune pinner og colakaker som er farlig gode. Og så sjokoladekjeks som jeg fant her hos Torild . Men det jeg liker aller best er nå gjærbakst,,det er noe som smaker til kaffekoppen. Fine og fryse og ta opp etter behov.  Men nå tror jeg ikke det blir noe særlig mere baking,,men for min del så holdet dette lenge nok. Men skal aldri si aldri,,for noen pikekyss ( marengs) må jeg nok lage . Hvis noen vil ha oppskriften på sirupskaken så er det bare og rope ut og jeg skal skrive den ned.

Her ble noen servert lunkne med melisglasur i eftermiddag,,,,:) 

 

 

14 kommentarer

baki

04.12.2012 kl.00:30

Her så det ut til å være mye godt. Skal prøve å se om jeg får bakt noe i morgen.Tiden går fryktelig fort nå.

passion4lifeandtravel

04.12.2012 kl.00:37

Wow...så mye godt på et brett, eller en blogg...fikk veldig lyst på kaker akkurat nå.

De ser kjempedeilige ut alle sammen <3

Vi skal også få bakt noe i løpet av uken, eller senest i helgen.

Her blir det kaker som Julian liker, og vil ha i julen...da pleier det å bli juledelfiakake som han kaller det, nøttejulekake med sjokoladetrekk...og av småkaker...så blir det nok pepperkaker(men der kjøpes ferdig deig for ingen av oss er så glad i det...det bare hører julen til fra Julian var liten...og det er ikke jul uten den tradisjonen)...så vil han nok at vi lager sandnøtter og havreflarn med og uten syltetøy :-)...og kanskje noe annet om han får lyst på :-)...baking blir det hvertfall om jeg vil eller ikke :-)

solkro

04.12.2012 kl.06:39

Det der så veldig godt ut,litt tidlig idag men håper du får en flott dag:)

Goe knib<3

Greta

04.12.2012 kl.08:27

Oisann sei no eg bare. Det var ikkje lite. Har du laga alt det i dag????

Kjenner att den att når ein først er igang så kan ein like godt rote på. Men det var den gangen eg var ung og sprek hehe. No får eg ikkje gjort slikt lengre. Men eg gjer da andre ting hehe.

Masse godt her da. Lite som eg kunne spist.Dei bollene såg farlig god ut, spør du meg.

Veldig koselig header du hadde laga deg da. Flink til slikt og du.

Er vel bikkjekaldt hos deg også. Kose deg inne og når du baker så vert det jo god varme inne da. Ha ein strålandes dag vider, skjønning. klem <3

Christine

04.12.2012 kl.08:56

namnam :) det er så godt med julebakst :) Og ikke minst får en julestemning av det :)

Blir sikkert en del baking fremover her også :o)

fruensvilje.blogg .no

04.12.2012 kl.14:30

mmmmmm dette såg deilig ut :))men en ting lurer jeg på ,brune pinner og colakaker jeg trodde det var samme kake jeg,hva er så colakaker

Hobbystua

04.12.2012 kl.18:30

fruensvilje: Det er nesten samme oppskrift Connie,,men er mere sirup i deigen som gjør colakakene mere seige inni,og med mere smak av karamell:)

Hobbystua

04.12.2012 kl.18:32

Christine: Tusen takk,,litt julebakst hører med men selv er jeg mere glad i saftige kaker og helst gjærbakst. Kos deg med din bakst du også:)

Hobbystua

04.12.2012 kl.18:37

Greta: Ja dette bakte jeg i går,,og tror jeg bodde på kjøkkenet fra morgen til kvelden. Men like greit når en først setter igang med alt. Bollene med eggekremen var gode om jeg skal skryte selv. Kaldt som f.....nå med -14 gr her nede. Liker ikke vinter lenger,men får bare håpe kulden gir seg og ikke vedvarer i ukesvis. Men godt og varmt inne og nå starter snart håndballen så blir morro og følge med om kveldene igjen på tv. Ha en fin kveld og kos deg du også Greta:)

fruensvilje.blogg .no

04.12.2012 kl.18:39

aha :))høres farlig godt ut

Hobbystua

04.12.2012 kl.18:41

solkro: Takk for det Margit:) Ja dagen har vært fin med enda mere baking og nå har jeg nettopp kommet hjem fra en Harrytur til Sverige. Har ikke lange veien til Nordby kjøpesenter her hvet du. Blir nesten som nærbutikken for meg. Men nå blir det håndball på tv og kaffe og litt heklekos resten av kvelden:)

Hobbystua

04.12.2012 kl.18:45

passion4lifeandtravel: Tusen takk Mette,en må bake noe som en liker og samtidig blir spist når en først legger arbeide på slikt. Men når jeg ser du skriver sandnøtter så har jeg bakt slike i dag,,,så ble det en tur til Sverige og handle nå i eftermiddag. Så nå tar jeg kvelden med tv og avslappning resten av kvelden. Lykke til med baksten din når den tid kommer:)

Hobbystua

04.12.2012 kl.18:47

baki: Tusen takk skal du ha,litt julebakst ble det jo,,men for en jobb for noen tørre kaker. Men slik er nå tradisjonen her i landet:) God bakst til deg også:)

passion4lifeandtravel

04.12.2012 kl.19:03

Bakt mer i dag...å jøye meg som du står på :-)

Hørtes veldig smart med en Sverigetur før jul...jeg har vært på sånn handletur noen ganger...men ...vet ikke om jeg spart noen penger...har egentlig aldri satt meg inn i hva som er billigere der...av mat jeg har kjøpt billigere, har jeg vært uheldig to ganger, fått noe som er dårlig :-(...så det eneste jeg vet jeg har spart penger på er sånne store vaskepulver og skyllemiddel.

Tar gjerne i mot tips om du er dreven Sverigehandler

Ha en kos kveld foran tv'en <3 Klem til deg <3

Skriv en ny kommentar

Hobbystua

Hobbystua

58, Sarpsborg

Jeg er glad i håndarbeider og kan ikke klare meg for lenge uten dette. Og er glad i min familie og at alle rundt meg skal ha det godt.Ellers er det campinglivet og reiser til sol og varme som opptar min lidenskap blant annet.

free counters

Kategorier

Arkiv