hits

Nydelig morgen.

Det er ikke ofte jeg kan se rådyr her jeg bor,men i dag tidlig når jeg tittet ut av kjøkkenvinduet fikk jeg se den i skråningen her. En koselig start på dagen dette:-)


Og en nydelig dag blir det igjen,så her skal jeg i dag få beiset noen vindskier så det er klart til og settes opp når mannen kommer hjem fra arbeidet. Ellers blir det vel litt småstrikking på terassen igjen og ta dagen som den kommer. Når jeg først er inne på dyreriket så har jeg nå hatt min lille undulat i ett år nå. Denne lille gutten er en herlig liten skapning som prater og holder alle med selskap. Men er nok " mammas lille kosegutt " :-)

 6 kommentarer

Tombola

04.04.2013 kl.10:04

Ja, rådyr er et flott syn!

Fru Stussli

04.04.2013 kl.10:14

Så koselig!

En sånn blå undulat hadde min bestemor. Han het Reidar og kunne legge kabal. Snudde kortene når bestemor dunket på det :-D Han kunne også snakke. Sa navnene til alle oss barnebarna.

Flott kjæledyr!

Ha en fin dag!

fruensvilje.blogg .no

04.04.2013 kl.10:48

Så koselig med dådyr utenfor kjøkkenvinduet da :))litt nettere i str enn hjorten hi hi.Du får ta med pellegutt ut i vårsola og kose deg,jeg prøvde meg ut en tur men gav opp det var isende kald vind,så her venter jeg til litt mer utpå dagen ja :))

synnovesyr

04.04.2013 kl.11:03

Så moro å få se et dådyr på morgenen. Her er det også nydelig vær så det blir nok en stund på verandaen her også. Ha en flott dag:)

Greta

04.04.2013 kl.12:25

Så morsomt da å starte dagen med "besøk" av rådyr. fine skapninger det. Og lille fuglevennen din er jo så skjønn da. Spilte lydfilen fra deg til Torstein nett att og han syns den var stas å høre. hehe.

Har gjort istand jobb til min kjære eg også når han kommer heim. Godt å sette dem i arbeid. Lurer sterkt på om eg skal prøve å sette emg ut i sola eg og i dag. Når den ahr fått varme litt på verandaen. Men først må den jo komme da. Men er ikkje elnge att no. Ha ein fin dag i solveggen med strikketøyet :)

Hege

04.04.2013 kl.22:57

Wow, har du virkelig hatt lille fugl et år? Syns ikke det er lenge siden "vi" fikk den liksom:) Tenk hvor tiden flyr. Så søt baby skoene var, må være artig å kunne ha slike på småttingene:) Kos deg ute i solen, her går det fortsatt i vinterklær, men så deilig det er med sol og lyse dager,gitt :))

Skriv en ny kommentar

Hobbystua

Hobbystua

58, Sarpsborg

Jeg er glad i håndarbeider og kan ikke klare meg for lenge uten dette. Og er glad i min familie og at alle rundt meg skal ha det godt.Ellers er det campinglivet og reiser til sol og varme som opptar min lidenskap blant annet.

free counters

Kategorier

Arkiv