hits

Kan noen hjelpe meg med mønster??

Tenkte og prøve her om det er noen som har strikkemønster på en ballongbukse / romper eller shorts gjerne med en smekke på og seler til en baby i størrelse 3-6 mnd.  Har tittet igjennom mine oppskrifter av både gammelt og litt nyere,men finner liksom ikke den rette jeg vil strikke. Har kjøpt inn Pandora garn med strikkefasthet 27 masker på pinne nr 3. Så håper noen av dere strikkeglade damer kanskje kan hjelpe meg med et mønster her. Kan godt være med fletter eller annet hullmønster:-)

Er ytterst sjelden jeg spør om hjelp så håper det er noen som ser dette nå og kan sende meg. Jeg gir gjerne noe tilbake av mønster om det er noe som fenger her hos meg. 
16 kommentarer

Linn Therese

04.05.2015 kl.14:36

Hei, jeg har lest bloggen din utrolig lenge, men har aldri lagt igjen en kommentar. Så jeg tenkte altså at det var på tide. For det første så elsker jeg måten bloggen din har utviklet seg på. De emnene du skriver om å generelt måten du formulerer deg på liker jeg veldig godt. Jeg syntes du er utrolig vakker, og tenkte at jeg rett å slett bare måtte si det!

Keep up the good work!

strikkepinneklirr.blogg.no

04.05.2015 kl.14:58

Jeg vil anbefale deg å spørre på strikkesida på Facebook, de deler ikke mønster der men om du spør hvor det er å få kjøpt håper jeg du kan få noen gode svar på det.

Trulte H

04.05.2015 kl.15:44

Har du sjekket de gamle heften som ligger på Sandnes garn?

Jeg har ikke noe slik liggene her nå. Men jeg hadde tatt utgangspunkt i en bukseoppskrift som passet til garnet fra Sandnes. Vet at det finnes noe i hefter fra Sandnes som er over 3 år gamle, og så hadde jeg startet med ribb rett før der beina skal gå inn i trusedelen. Altså rett og slett ikke strikket bein.

Ellers er jeg enig med strikkepinneklirr om at strikkesida er det beste stedet å spørre, det blir ikke delt oppskrifter der som hun skriver men noen kan sikkert dytte deg i rett retning.

Lykke til.

Trulte H

04.05.2015 kl.15:50

Tok et google søk på balongbukse strikking oppskrifte og opp kom denne; http://2.bp.blogspot.com/-O-Nlc-eDV6M/UwyielAtd7I/AAAAAAAAAd4/M_54jCAy7lk/s1600/IMG_0016.jpg

Det var flere og jeg så ikke på alle. Det er også noen i noen bøker i bokhylla tenker jeg. http://www.nb.no/nbsok/search?page=0&menuOpen=false&instant=true&action=nosearch¤tHit=0¤tSesamid=&deweyClass=&deweyLevel=0&deweyMenuOpen=false&searchString=strikking

Men du må være i norge for å se der inne. Mange morsomme gamle strikkebøker med oppskrifter kan du finne der.

frodith

04.05.2015 kl.17:31

Jeg har dessverre ingen oppskrifter på noe som helst. Håper du får tak i hos noen andre :-) Lykke til :-)

foreignerat50

04.05.2015 kl.18:06

Har desverre ingen av den du spurte om!

Lykke til!

fruensvilje.blogg .no

04.05.2015 kl.22:09

om det ikke haster kan jeg se i mine oppskrifter når jeg kommer hjem,reiser herfra på onsdag :)

Hobbystua

05.05.2015 kl.18:18

fruensvilje: Jeg blir glad for alle gode tips jeg får ,så du kan gjerne ta en titt på hva du har av mønster på det Connie:-) Og det haster ikke:-)

Hobbystua

05.05.2015 kl.18:19

foreignerat50: Det er greit Joy:-)

Hobbystua

05.05.2015 kl.18:20

frodith: Har tittet igjennom enda flere gamle mønster i dag og har funnet noen mønster. Så ellers takk:-))

Hobbystua

05.05.2015 kl.18:21

Trulte H: Mange takk for råd og tips. Har funnet frem noen gamle oppskifter fra mamsell heftene så her var det to stk bukser jeg kan prøve meg på. Men kommer du over noe så sier jeg mange takk:-)

Hobbystua

05.05.2015 kl.18:23

strikkepinneklirr.blogg.no: Tusen takk for svar. Jeg er ikke på FB,men fant noen gamle oppskrifter i dag fra den gang vi strikket av mamsellgarnet. Så har to stk jeg kan bruke her.

Greta

07.05.2015 kl.20:47

Hei vennen. Håper Connie kan hjelpe deg. HAr ikkje slike mønstre heime det vet eg. Men det må da finnes mange som har rundt omkring. No vil vi ha stabilt fint ver her øst, er du ikkje enig. Vi får vel ta det vi får. I morra har vi ingen planer, men dagen går vel fort alikevel. Håper du har det fint på andre siden av fjorden. Stor klem fra vestsiden. :)

Hobbystua

08.05.2015 kl.13:25

Greta: Heisan Greta. Ja merkelig at ingen har noe liggende av slike mønster når det er så mange strikkedamer rundt på bloggene. Og jeg er jo egentlig snill som sender ut mønster til andre. Men ikke alle er like rause. Jeg har funnet frem et mønster selv og er nå straks ferdig med denne lille ballongbuksen. Men håper på litt mer respons på flere mønster. Så jeg får se om det dukker opp noe. Kanskje Connie kan hjelpe. Og enig med deg at nå må været bli bedre snart for er lei av det kjølige været med regn. Ellers alt bra her og jeg håper du også har det fint over på andre siden av meg. God helg med en klem:-)

fruensvilje.blogg .no

09.05.2015 kl.21:57

Hei Marianne,jeg har 2 oppskrifter på babykortebukser,en med seler og en uten,kan legge ut bilder på et innlegg og er det av interesse så skal eg prøve å skanne dem og sende deg på epost om du gir meg epostadressa,husker den ikke i farta

Hobbystua

09.05.2015 kl.22:27

fruensvilje: Hei Connie:-) Det er veldig snilt av deg og tenke på meg ang mønsteret. Tenker jeg legger ut noe her i morgen så vent litt med og skanne du,,jeg pløyde gjennom noen oppskrifter jeg hadde glemt og fant faktisk en slik bukse. Så er snart ferdig med den. Men du får se på den i morgen. Men takker så mye foreløpig :-)) Fortsatt fin helg og jeg håper du koser deg hjemme nå:-)

Skriv en ny kommentar

Hobbystua

Hobbystua

58, Sarpsborg

Jeg er glad i håndarbeider og kan ikke klare meg for lenge uten dette. Og er glad i min familie og at alle rundt meg skal ha det godt.Ellers er det campinglivet og reiser til sol og varme som opptar min lidenskap blant annet.

free counters

Kategorier

Arkiv