hits

En oppdatering fra meg..

Heisan på dere alle. Tenkte at det var på tide med en liten oppdatering her igjen etter sommeren. Så jeg tror jeg starter med og vise frem noe som jeg fikk til bursdagen min av en veldig god bloggvenn igjennom flere år her og det er Ann-Kristin som jeg var så heldig og få på besøk i sommer igjen. Hun og mannen var da på ferie og når dem er i mine trakter så er jeg så glad for at dem legger turen med bobilen sin hos meg. Denne gangen hadde hun strikket en særdeles flott gave til meg og hva passer vel bedre og få en slik fin pute når jeg selv har en campingvogn som blir brukt fra tidlig vår til høst. Så igjen mange takk for koselige timer med dere og ikke minst disse flotte gavene.

En stor og god pute som ikke skal slites på,,det er sikkert. Hun og mannen hadde også med seg en artig flaske med led-lys og skal si den har lyst så fint opp om kvelden når det har mørknet ute.

Så nå var det 3.sommer på rad vi har kommet sammen og praten går som vi skulle hatt kjent hverandre i mange år. En humoristisk tone på dem begge to gjør at disse er herlige og få på besøk. Så kanskje neste sommer??

Vil også få rette en stor takk til Frodith for fint innlegg på min bursdag den 30 juli. Den damen glemmer ikke heller:-) Og for alle hyggelige gratulasjoner fra flere her.

Vi ses snart igjen:.-)

 

6 kommentarer

fjellgeitbundingen

19.08.2017 kl.07:51

Heldige du som har fått slik fin gave. Denne var det nok mye jobb på. He, he det kan jeg se helt herfra..

Hobbystua

20.08.2017 kl.16:44

fjellgeitbundingen: Ja jeg var riktig så heldig med og få en slik fin gave fra min blogg-venn.Og bare det og få dem på besøk for 3.gang er ekstra stas. Hyggelige personer og en god tone gjør mye:-)) En fortsatt fin søndag og så skal jeg se igjennom bloggen din også.-)

fruensvilje.blogg .no

19.08.2017 kl.10:05

god morgen.Kjekt å skape vennskap i voksen alder ,bloggen er fin på den måten :))en skikkelig fin gave ja,passer godt i vogna dette.Og gratulerer med vel overstått bursdag :)) ønsker deg en fin dag,enden dere fortsatt er i vogna eller er hjemme igjen for høsten

Hobbystua

20.08.2017 kl.16:41

fruensvilje: Heisan Connie. Ja det er riktig så koselig og ha blitt kjent med Ann-Kristin og den fine puten hun hadde strikket passet jo så fint inn i vogna mi. Den setter jeg stor pris på for ser jo at det er mye jobb som ligger bak for og få den ferdig. Nå blir det nok bare noen helger i vogna om været er bra,men litt godt og få komme i orden hjemme også. Ha en fortsatt fin dag og takk for gratulasjonen.-)

akbhandy

19.08.2017 kl.20:11

Så koselig å besøke dere i Løkkevika, Marianne. 😃 Dere begge er noen skikkelig trivelige personer, som vi koser oss sammen med. 🙂

Så bra at du likte puta og flaska. Er jo klart at du måtte ha en slik pute. 🙂

Mandag drar vi på bobiltur igjen. Svein har friuke, så da blir det øytur. Skal innom på besøk til min mor også.

En riktig så fin helg til dere, Marianne. Hils så masse til Morten også. Klem

Hobbystua

20.08.2017 kl.16:36

akbhandy: Ja det var hyggelig og få dere på besøk og er bare og håpe på det igjen . Nå har vi vært hjemme noen dager og litt godt var det og komme hjem. Men håper på noen fine helger utover så da tar vi siste rest av sommeren der ute. Kos dere når muligheten er der Ann-Kristin og med bobilen så kan den brukes lenge enda. Så god tur og så høres vi snart igjen. Hils så mye fra oss her også.-)

Skriv en ny kommentar

Hobbystua

Hobbystua

58, Sarpsborg

Jeg er glad i håndarbeider og kan ikke klare meg for lenge uten dette. Og er glad i min familie og at alle rundt meg skal ha det godt.Ellers er det campinglivet og reiser til sol og varme som opptar min lidenskap blant annet.

free counters

Kategorier

Arkiv