hits

Siden sist...

 

Siden sist jeg var innom bloggen min med et innlegg så har det skjedd litt i mellomtiden her også. Ingen tingen som er farlig men bare gleder og små tingen som blir heklet og strikket . Aller først så har jeg skaffet meg en ny gutt i hjemmet,ja nå har jeg altså tre gutter og kose meg med her så hva mer kan jeg forlange da,,den nye gutten heter Pippo og er selfølgelig en liten undulat på 6mnd som jeg skaffet meg for noen uker siden. Og skal si det er mye liv og gleder her med to stk da Mino er nå 5 år allerede. Så nå får han ikke mye fred og ro lenger da den nye er etter han til enhver tid. Litt bilder fra "gutta boys"

 

Min skjønne nye Pippo som fant seg fort til rette her. Og så har vi kjøpt nytt bur så god nok plass for to stk. Men stort sett ute fra morgen til kvelden begge to. Frie og franke er dem.

Og så selveste Mino som prater i ett sett og lærte seg navnet til den nye på under en uke(så sa jeg vel det tusen ganger også)

En lubben god gutt Mino som nå får trent vingene her. Koser seg med sitronmelisse og har det godt som dyr skal ha det.

Her får han en overhaling om hvordan den skal oppføre seg mot den som er eldre en seg selv.:-))

Så har jeg vært 14 dager på Gran Canaria igjen og kost meg masse i sol og varme og ble kjent med flere fine mennesker fra både Bergen og Kristiansand. Så vi hadde mye artig ved bassenget og når det var grillaften på hotellet. Litt bilder kommer også fra ferien min.

Selveste kokken Jose er en artig kar og liver opp her.

Noe godt i glasset ble det jo også med en god sangria som dem pynter opp med masse deilig frukt på.

Og snipp snapp snute så var denne deilige ferien over og som dere ser gikk det fort i lufta og kaldt der ute.

Men jeg har da både heklet og strikket litt i det siste også,så det er ikke pause på den hobbyen. Fikk litt dilla på virus-mønsteret og ettersom det går fort til jul så har det blitt laget med tanke på noen små gaver igjen.

Fant mønster på noen små hjerte-nisser i går og sefølgelig måtte jeg lage disse også,smått og knotete var det men lysten var der og da gir jeg meg ikke før det ble gjort ferdig.

Ja dette ble et like langt innlegg som jeg har vært borte fra bloggen min her det,men så går det sikkert en stund til neste innlegg igjen. Så mange takk for at du orket og bla deg helt ned her. Vi ses nok utover igjen..???

 

11 kommentarer

frodith

09.11.2017 kl.21:13

Her var det mye forskjellig ja :-) Så koselig med to forskjellige pipper :-)

Hobbystua

10.11.2017 kl.19:30

frodith: Tusen takk:-)

fruensvilje.blogg .no

09.11.2017 kl.21:48

gratulerer med ny gutt,2 nydelige undulater har du nå,kjekt når dei har selskap med hverandre.En deilig ferie også,en tur til varmen blir aldrig feil :))

Ja du hekler du mange fine smågaver som det ligger mye omtanke bak ,koselig å ha deg her igjen også :)) håper det ikke blir like lenge til neste gang da :)

Hobbystua

10.11.2017 kl.19:32

fruensvilje: Tusen takk Connie..-))

fjellgeitbundingen

09.11.2017 kl.22:11

Så artige nisser og gratulerer med ny underlat. Det er hyggerlig :)

Hobbystua

10.11.2017 kl.19:32

fjellgeitbundingen: Tusen takk:-))

Siv Svanem

10.11.2017 kl.07:18

Godt å lese at du har hatt en fin ferie. Alt du lager blir jo fint. Dette kan du.

Hekleri og Ra

10.11.2017 kl.12:13

Gratulerer med med Pippo :-) Så ut som en nydelig og deilig ferie ;-) Trenger det innimellom. Veldig flotte brikker og ikke minst nissene :-) Koselig å se deg her igjen ;-)

Klem

Hobbystua

10.11.2017 kl.19:34

Hekleri og Ra: Tusen takk og en deilig ferie er ikke og forakte det.Og nå er det i alle fall artig med pinner og garn så får komme meg ned i sofaen og hekle litt.-)

annebe

10.11.2017 kl.17:25

Koselig å se en oppdatering av de fine fuglene, feriebilder og flott håndarbeide :)) Kos deg med helga <3<3

Hobbystua

10.11.2017 kl.19:35

annebe: Mange tusen takk Anne. Dårlig med innlegg fra meg en stund,men kommer nok tilbake her en dag igjen vil jeg tro. .-)) En riktig så fin helg til deg også.

Skriv en ny kommentar

Hobbystua

Hobbystua

58, Sarpsborg

Jeg er glad i håndarbeider og kan ikke klare meg for lenge uten dette. Og er glad i min familie og at alle rundt meg skal ha det godt.Ellers er det campinglivet og reiser til sol og varme som opptar min lidenskap blant annet.

free counters

Kategorier

Arkiv