hits

november 2008

Oppskrift.

http://www.garnstudio.com/lang/no/visoppskrift.php?d_nr=104&d_id=46&lang=noHer ligger oppskriften til heklet julehjerte.Selv har jeg gjort en liten endring på dem,heklet pikoter på hjertebuen.

Ny spisestue

Må fortelle at dette bordet er og var tungt å bære inn,ja det veier 57 kilo.Så det er vel stødig og tåler litt da vil jeg tro.

Pusset opp

Ja nå har vi holdt på i 5 uker her med oppussing av stua.Så har vært opptatt med tapet og maling + mye mer.Seksjonen har jeg malt 3 ganger og skal love det var pirk med sprosser i glassene og ikke ...

Karius skjerf.

He he,så har også jeg endelig fått prøvd meg på denne så heftige basillen da,to karius skjerf,og dem er mine ja bare mine.Men er jo litt snålt med den rullekanten da,jeg er jo av det slager som van...

26.nov.2008

Dette sjalet strikket jeg tidlig i høst,men det gjenstår å blokke det.Blir nok en julegave dette også tror jeg.Blir ikke lei av flower basket mønsteret.

Tovet

Dette er bestillinger som også har blitt ferdig.Strikket i safirgarn fra Spar-kjøp.Må si at det er et godt garn og strikke av og ikke minst tover bra.

Julegaver

Grytekluter

Kjøkkenkluter i lange baner

Så har det blitt noen flere kluter,kun restegarn har jeg brukt.Mønster på dem er ganske så enkle.Legg opp ca.49 masker og strikk en rett en vrang ut pinnen,neste omg.rett.Fortsett slik til du synes...

Julepynt.

Har nå fått heklet noen små hjerter og et par stjerner,
Hobbystua

Hobbystua

58, Sarpsborg

Jeg er glad i håndarbeider og kan ikke klare meg for lenge uten dette. Og er glad i min familie og at alle rundt meg skal ha det godt.Ellers er det campinglivet og reiser til sol og varme som opptar min lidenskap blant annet.

free counters

Kategorier

Arkiv