Tilbake igjen

Har nå hatt en kjempefin ferie til varmere strøk,kun 4 timer unna med fly er det fortsatt rundt 30-35 grader varmt,det er urettferdig.Men nå er det bare regn og gråvær her.Men kan jo få gjort litt husarbeid og ikke minst få gjort litt håndarbeide igjen.Kose seg i sofan og legge inn litt ved i ovnen igjen,så blir sikkert kveldene koselige tenker jeg.Og se på hva mine bloggervenner legger ut på nettet er jo også veldig hyggelig.Holder på med et flower basket sjal igjen,går mot slutten på det nå,så har jeg planer om å starte med en babyjakke til mitt barnebarn.
Ellers ønsker jeg mine bloggvenner en riktig fin høst med masse koselige håndarbeidsprosjekter.Vi skal nok komme oss igjennom denne høst og vinter også.

2 kommentarer
  1. Kjekt at du har kost deg.Her hos meg er det sommertemperaturer i dag,men bjørken har fått masse gule blader.Håper været blir bedre hos deg snart,så du får nyte noen fin høstdager.Ønsker deg en riktig fin og kreativ høst.Klem:)

  2. Velkommen tilbake til virkligheten. Her på vestlandet nyter vi fortsatt en fin høst. Det er over 20g i dag og vi har nesten ikke hatt regn for hele høsten. ser og hører at det er litt verre på østlandet.
   godt at du har fått varmet deg opp i varmere strøk. Hvor har du vore? Det gode med høsten er at det er så koselig å sitte inne. Strikke kan man jo gjøre hele året, men det er liksom høsten som passer best.
   Ha en fin dag og så håper eg at aklimatiseringa ikkje blir forvanskelig

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg