Jakke og bukse.

003
 
Har nå fått strikket jakke og bukse til en liten gutt jeg er “tante” til. Men det skal bli julegave.Det er så deilig med alt en kan få gjort i god tid,så slipper man det stresset med gavestyret helt opp i jula..Nå har jeg startet på en genser i patentstrikking til en treåring.Det går unna bare en setter seg ned med garn og pinner.Jeg liker også å gjøre ferdig et prosjekt om gangen,,det ligger ikke noe halvferdige håndarbeider her og slenger.strikkesmily

8 kommentarer
  1. Hei. vil sende noen varme tanker, og gode ønsker for en fantastisk helg over fjellet til deg. Håper det blir ei super helg. Vi møtest nok her inne att om ikkje Lenge. Stor kelm fra Høyanger

  2. Kjemefint sett dette var da 🙂
   Du er jammen flink som klarer et produkt av gangen – det klarer ikke jeg, men jeg gjør alt ferdig (til sist iallfall).
   Nå holder jeg på med ullbukse og genser til mitt barnebarn, og det har jeg aldri strikket før. Har funnet en oppskrift på ullbukse som jeg gjør litt om, fordi det egentlig skal være en nikkers. Men jeg tror jeg skal få det til 😮
   Ha den kjempefin dag :-))

  3. Det vert mange kommentarer her. men når du er så grei med meg, så får eg svare der eg kan. Viss du gidd kan du jo skrive ned email adressa di, skriver gjerne mail eg.
   ja, det er bra at eg har fått mr og det er bra at dei skal ta reperasjons operasjon også, men eg håper berre at det hjelper denne gangen. 2 månader siden den forrige og den hjelpte litt ei stund og så vart det like gale om ikkje verre. Høres sutrete ut att nå, og det vil eg ikkje vere. Syns dei kunne ha sett inn nytt ledd eg, såe g vart ferdig emd det. Men det vil dei ikkje. Så da får eg kryssse fingrene og håpe at eg vert så pass bra at eg kan grie meg i 3-4 år før dei må sette inn nytt ledd.
   Huff, klager og syter. Strikker og skriver og leser eghar det jo så j. bra med alt det eg kan gjøre.
   ha en fin dag, og så skal eg ikkje syte meir

  4. Takk for fin kommentar. Eg vart operert for artrose 8. august. da hadde eg gått på krykker i 2 månader. Det ser ut som dei ikkje fikk operert og operert nok. Det er snakk om å bytte kneledd, for da kan eg bli bra, men det er ett problem. eg er for ung.(trudde ikkje eg kunne vere for un i min alder hehe)Dei setter ikkje inn nytt før dei er heilt nødd. Samme for meg berre eg vert bra. Syns 4 månader på krykker er nok, men er beredt å gå i minst like mange månader.
   Var litt sur i sted, men er blid att nå. Tenk på alt eg får strikka, når eg får lov til å sitte så mykje i ro.
   Ha ei fantastisk helg!!!!

  5. Veldig søtt sett. Flink med barnekle du. Eg er heller ikkje ien som klarer berre åha eit strikketøy i gangen. Men, det varierer. Har ett håp om at eg skal gjere ferdig det eg har begynt på no før eg begynner på noe nytt, men tviler. Kan lett bli kjedelig med berre ett strikketøy.
   Ha ei super uke. Håper tirsdagen blir like fin som dagen i dag.

  6. Nydelig sett.Du er flink som klarer å bare ha et strikketøy.Kan garantere deg at det ikke er slik her i huset.Ha en fin kveld:)

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg