Sokker.

004

Ja nå har også jeg hengt meg med på sokkestrikking,det var jo ganske så grei jobb og utføre.
Så det blir ikke dem siste jeg strikker,,,,har så mye garn som kan være kjekt og få brukt opp.
Det ene paret i blåtoner tror jeg helt sikkert dem fleste kjenner igjen,*fabelgarnet* og det er jo så mykt og godt og strikke med.Dessuten er det mange fargevarianter og velge i.
Så dem andre er strikket i Fagstrikk garn som også er helt nydelig og bruke.

5 kommentarer
  1. Hei på deg i kveldingen;)
   De der var jo utrolig kjekke da – og veldig greit om man har mye restenøster som du sier. Får samle opp smånøster etterhvert og så prøve meg litt på sokker jeg også;)

  2. Hei på deg i kveldingen;)
   De der var jo utrolig kjekke da – og veldig greit om man har mye restenøster som du sier. Får samle opp smånøster etterhvert og så prøve meg litt på sokker jeg også;)

  3. Flotte og deilige sokker. Fabel garnet har eg prøvd en del, spes til småjentene, skal strikke til meg og om ikkje så altfor lenge. Fagstrikk har eg så vidt begynt på ett par. Det var da eg skulle begynne på 100 ting for åha med meg på sjukehuset. Tar si tid å få ferdig alt det hehe.
   Sokker i slikt garn er jo bare å strikke rett frem. Er heilt vekkasta med mønster på, for det blir jo så fint mørnster i seg selv.
   ha en super dag

  4. hei ja dette er nok gode sokker og spreke farger også…. begynnte på ett par i brunfargen i fabel før jul jeg….. nå skal jeg gjøre dem ferdige …

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg