Litt småsyssel fra heklenål og strikkepinnen.

027

008

005

033
 
Har ikke vært noe liv fra meg her på en stund,,,men skal man få gjort litt så er ikke pc`n det rette stedet å sitte foran heller. Ettersom påsken stadig kommer nærmere så har det blitt en gjeng med hyllehøner,,og dem skal jeg gi bort til noen i familien,,,har jo laget så mange så jeg har mere nok her fra før.
Så har det også blitt to nye par med tovede tøfler ,,og så har jeg fått noen fine og artige hekleoppskrifter fra en snill og hjelpsom dame fra Bergen. Og resultatet av dem ser du her*mommo* (holder på med rosegrytekluter igjen).
Men nå er jeg ikke så sikker på om det blir så mye mere på bloggen føre påsken, så derfor vil jeg passe på å få ønske alle Dere som har kommet med så mange koselige kommentarer her på bloggen,og mine kjære trofaste bloggervenner og ellers alle andre som titter en *riktig god og fin påskehelg* måtte solen skinne fra en skyfri himmel til hele vårt landstrakte land.:-))

15 kommentarer
  1. Først vil jeg ønske deg en fin påske. Du har laget så mye fint. det var så fint å se alle hønene sammen, nesten fælt å splitte dem opp der de sitter som en hel familie. 🙂

  2. De er bare lekre de hønene dine…og fine er også tøflene. De kattelappene var noe for min gubbe…Rainwolf er en katteman. Og så har du sånne koselige “bestemor” grytelapper.

   Og så vil vi ønske deg en god påske, håper du får fint vær.

  3. Hei hei… jammen har du laget mange fine ting..så fine hønene var og i alle varianter.. ha ei god påske…

  4. Du verden så produktiv du har vært.Kjempeflotte ting du har laget.Hønene er jo bare herlige og tøflene ser deilige ut.Tror jeg snart må prøve meg på grytekluter.De er så nydelige de du har laget.Hvis vi ikke snakkes før,så ha en riktig god påske.Jeg reiser på campingen på mandag,så da blir det stille fra meg 1 uke.Kos deg masse.Klem:)

  5. oisann, så produktiv du har vore da. Kjempeskjønne høner. Dei er berre knas. Gode tøfler. og så masse flotte hekla grytekluter. Du er skikkelig flink, det må eg få sagt og presisert. Dei var nydelig dei nederste gryteklutene, sånn minner meg om min bestemor hihi.
   så du skal bare kose deg i påska og ikkje blogge. Skal i campingvogna kanskje. Man akn få laga masse der og i løpet av påsken. klem

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg