Vonde dager.

Har ikke vært så aktiv på bloggen den siste tiden nå,,,og jeg har heller ikke glemt Dere.Har heller ikke orket å legge inn kommentarer på det Dere har laget å lagt ut på bloggene dem siste dagene. Men har tittet og sett at aktiviteten er fortsatt på topp.
Jeg har hatt noen tøffe dager etter påsken var slutt nå,,,min gode snille mamma ble akutt syk og sendt til ullevål sykehus med hjerteproblemer for en uke siden. Og dette har tatt på rent kroppslig og ikke minst psykisk for en som har sett dette over flere dager nå.
Og i dag har hun gjennomgått en hjerteoperasjon og fått satt inn 4 nye årer til hjertet,,,,,så langt har alt gått bra.
Men dagen har vært tøff og det er ikke få tårer som har fått fritt utløp. Skal bli godt å se henne i morgen.
Det er en person jeg vil takke ekstra for oppmuntring og støtte,,,Greta,,du er skjønn:-))

18 kommentarer
  1. Det var utrolig leit å høre at moren din var dårlig. Det er klart slikt tar på både fysisk og psykisk. Det er derfor godt å høre at det går fremover med henne. Håper du har det bedre nå og at du får en god helg!

  2. Hei kjære venn. Da er eg tilbake på nettet. Kjekt man har mobil når nettet svikter. Håper det fortsatt går fremover. Stor klem fra meg

  3. Så trist! Men godt at operasjonen har gått bra. Skjønner at du har hatt en vanskelig tid, får håpe bedringen gjør at du får det lettere. Fortsatt god bedring til mamman din, og klemmer til deg.

  4. Håper det beste for deg, din mor og alle som er dere nære.
   Vanskelig periode, masse tanker og bekymringer.Tenker du har nok annet å gjøre enn å blogge.
   Klem herfra

  5. Uff ..det var da jammen en veldig trist nyhet …tenker på deg og alle dine …håper at mor kommer seg fort og godt.Sett deg og kos deg når du klarer …godt å koble av litt i slike stunder. stor klem fra meg.

  6. Mange mange takk for gode varme ord fra dere alle.Det er nå en virkelig ser og skjønner hva gode venner er og betyr for en i en litt lei fase i livet.Jeg får bare ikke frem dem rette ordene,,men med omtanken fra dere gjør meg bare godt.Har vært å besøkt min mamma i dag,og det ser lovende ut.Nå skal jeg faktisk sette meg ned å slappe av med strikketøyet.Glad i dere alle:-))

  7. Hei hei. Det var ikke særlig kjekt å høre, sender varme tanker til deg og dine. Det er ikke lett å gå gjennom noe sånn, nå må dere være der for hverandre:-) Ønsker din mor massee god bedring! klem silje

  8. Kjære kjære deg og dine. Sender varm omtanke til deg, din mor og alle rundt dere. En slik stund egner det seg å ta en pause og bare ta vare på hverandre. En omfattende operasjon for din kjære mor – og om det kan være noen “trøst” så skjedde dette med pappa for 2 år siden. Han var i Danmark på kombinert ferie/arbeid og fikk et kraftig infarkt. Nye årer og 3 mnd senere blev han fløyet til Norge igjen. I dag er han bedre enn noe sinne – og sier selv at han “fikk” vitalitet og glede tilbake i “omløpet”. Ønsker dere alt det beste og god bedring. Stor klem fra Ingrid

  9. Trist nå man er redd for å miste noen man er så glad i. Håper alt går bra, hun er nå i de beste hender så lenge hun er operert. Nå må du bare støtte og oppmuntre henne.

  10. Uff dette var leit.Godt å høre at operasjonen gikk bra.Vi hadde svigerfar på sykehus rett før påske.Hjerteproblemer det også,så jeg vet hvor vondt du har det.Det gikk heldigvis bra.Sender deg masse varme klemmer og tenker på deg hele tiden.

  11. Uff så trist, men så godt å høre at operasjonen gikk greit og alt bra. Min bestefar tok dene operasjonen for 10 år siden, og han er
   still going strong, nå ble han 87 i april..

   Sender deg og dine varme klemmer.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg