Tilbake med noe nytt.

Først vil jeg få takke dere alle med gode vennlige ord. Det har vært en tøff periode nå med  mye sykdom og slikt i den nærmeste familien. Men det har varmet at dere har vært der for meg.Men nok om det nå.
Jeg har både heklet og strikket litt den siste tiden,så jeg har ikke ligget på latsiden heller.Men årstiden tilsier også at blogging og data ikke er førsteprioritert nå. Nå er det utevær og jeg koser meg i hagen og kan rusle litt rundt og ordne litt der også.
Så det blir nok ikke så mye liv fra meg her utover nå. Har jo campingvogn som vil bli brukt mye utover nå,,så der har jeg ikke tilgang på data. Men tror og hvet at det klarer jeg meg godt  uten en periode.

001

Denne jakken har jeg strikket i Drops merino ekstra fine,,nydelig garn som jeg anbefaler dere å prøve.
Er også 40% på garnet ut denne mai måneden også. Jakken har jeg strikket til mitt barnebarn.

004

Og så har det blitt litt nytt på meg selv også,,en lett sommerjakke strikket i Muskat og oppskriften fant jeg på Drops.

009

Så har det blitt noen nye grytekluter igjen. Men planen nå er og strikke to barnejakker lik den første her.Men i annen farge,,og så blir det sikker noe mere etterhvert.
Jeg vil passe på og ønske alle mine bloggvenner og alle andre som er innom her en fortsatt fin vår og nyt den godt.

img0005

img0011

Bildene av mitt skjønne barnebarn tatt den 1.mai. Det er så mye nytt for en ettåring og se og kjenne på.
Bildene taler jo sitt:-))

17 kommentarer
  1. Tusen takk for den hyggelige kommentaren i bloggen min:) Du har utrolig mange flotte ting du lager, så mange fine heklating, og ikke minst et nydelig barnebarn!! god pinse til deg å.

  2. Tusen takk for den hyggelige kommentaren i bloggen min:) Du har utrolig mange flotte ting du lager, så mange fine heklating, og ikke minst et nydelig barnebarn!! god pinse til deg å.

  3. Takk for hyggelig hilsen i bloggen min.Måtte nå ta en tur innom til din også..og hit kommer jeg mer enn gjerne tilbake,utrolig mye fint du lager. Ønsker deg en riktig fin Pinse.

  4. heidu lager mye fint,de blomstergryteklutene var kjempefine og jakkene også og tusen takk for alle kommentarene du har lagt inn hos meg Jeg er ennå på opplæringsstadiet i bloggverden. Og barnebarn er de vakreste i verden.

  5. Nydelige jakker du har laget! Og herlig lita tulle i blomsterengen, klart det er mye som må utforskes på et sånt spennende sted.

   Det er tøft når ens nærmeste blir alvorlig syke, man skal ha tid til å kjenne på sin egen redsel og sorg samtidig som hverdagen skal gå sin gang. Håndarbeid er fin terapi for meg har jeg funnet ut 🙂

  6. Hei hei…. her hadde du laget mye fine ting… har kjøpt flere av mønsterheftene fra Drops. Har bare laget noen par tøffler enda. kjempefine oppskrifter og flere nydlige garn:-) Ha en flott vår du også.Dette her er den beste tiden på året syns nå jeg.

  7. Så flott å se deg tilbake. Skjønner at det har vært en lei periode. Godt at du har puslet med litt strikk.Flotte ting. God sommer videre.

  8. Her var det masse fint. Nydelig barne jakke. Jakka til deg var også fin, men det hadde gjort seg med bilde av deg inni, så vi kunne se korleis den var på. Bare ett lite hint.
   Flotte grytekluter også. dei der er jo bare gode da. dei dobble altså.
   Dukken eller prinsessen var jo så nydelig. herligt barenbarn du har.
   Ha ein fin vår og sommer

  9. Så mye fint du har fått laget.De jakkene er jo bare nydelige.Flotte grytekluter også.
   Den lille Dukken i gresset er bare helt skjønn.Flotte bilder med henne og hvitveisen.
   Håper du får masse tid til å kose deg på campingen.Det fortjener du etter en slik tøff periode med alvorlig sykdom.Kos deg masse og stoor klem:)

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg