Noen ord fra meg.

Lenge siden jeg har vært aktiv her nå,,,,men det er jo liksom sommer da*ler*. Været er jo kanskje ikke det aller beste om dagene nå. Men vi har jo campingvogna og er en flittig bruker av den i sommesesongen. Så det er grunnen til at jeg ikke får vært så mye på datan. Men det er noe en overlever godt uten en periode. Sommeren er jo så kort,,og høsten blir det mere aktivitet fra meg her igjen. Men det er ikke stopp når det gjelder hekling/strikking,,,skal nok legge ut noe snart igjen.
I morgen tidlig så skal vi kjøre til København for noen dager,,og datter og barnebarn tar vi med oss. Så da skal vi kose oss på tivoli og spise og drikke av det Danskene har å by på*det er jo mye godt det*
Ellers håper jeg Dere alle har det bra og at ferien og sommer har gjort godt med kropp og sjel???
 
Ønsker en fortsatt fin sommer til dere alle. Klem fra hobbystua :-)))

img0083

 Babysokker som skal til en nyfødt tulle i Holland.

11 kommentarer
  1. Skikkelig søte småsokker. Blir lite blogging på meg og nå om sommeren Har lite dekning der jeg ferierer,men kommer tilbake til høsten. Ønsker deg en riktig fin høst og det som er igjen av sommeren

  2. Jeg har kikket litt på bloggen din. Så mye flott du har laget!!
   Jeg har blogget her bare i ca og 1/2 måned. Så jeg er ganske ny enda. Jeg blogger om dette og hint og selvfølgelig håndarbeider jeg lager.
   Kos dere i København. Deilig by!

  3. Fint å se deg isving igjen. Men sommeren er da ikke over enda. Flotte sokker du har der. Håper dere koser dere masse i køben, Deilig by, men blitt dyr.

  4. Stikker innom for å ønsker god helg, og ett fortsatt herlig campingliv.

   Vært meget lite aktiv på strikke og bloggefronten sjøl, men det har med campinghyttebyggingen å gjøre…

   Kommer sterker tilbake når høsten nærmere seg..

  5. Jeg har også vært delvis “fraværende” i sommer og har vært så lite flink med kommentering nå i sommer, men ser ut som høsten er på vei og da skal jeg bli flinkere både til å blogge og kommentere.

  6. Hei igjen ..jeg ser jeg har postet en kommentar med dattera sitt navn:maren.ja ja slik er det når alt skal gå i en viss fart:-)

  7. Hei …ja er ikke de babysokkene nydlige…fant ett mønster innpå her og har nå strikket 3 par.Mønsteret er fra 50 tallet sto det.God tur og kjør pent:-)

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg