Litt fra sommerens produksjon.

001

002003

005

008

009

014

015

 Hei igjen. Nå har jeg fått somla meg til å få lagt ut bildene fra det som har blitt heklet og strikket i sommer.
Ja grytekluter blir jeg ikke lei av å hekle,,og fargevalget liker jeg godt. Ellers har det blitt strikket noen kjøkkenkluter som jeg nå har fått sansen for. To bestillinger på barnejakker har det også blitt.
Og så har jeg noen kjente som venter barn utover,,så det ble to stk vogntepper også. Nå har jeg et som blir strikket i rosa,,bilde kommer når det blir ferdig.
Ha en fortsatt fin dag og nyt det som er igjen av sommeren.:-)))

11 kommentarer
  1. Hei og takk for fin kommentar på bloggen min. Syns de gryteklutene du har laget var skikkelig fin. Ellers også masse fint du har laget.

  2. Hei hei..jammen har du fått dagene til å fly ser det ut til… kjempemye fine ting.Syns du har så fine farger på gryteklutene dine:-)

  3. Hei hei..jammen har du fått dagene til å fly ser det ut til… kjempemye fine ting.Syns du har så fine farger på gryteklutene dine:-)

  4. Du har da virkelig fått svingt deg med både strikkepinner og heklekrok i sommer. Flotte ting du har laget. Og takk for titten på Danmarksbildene dine. Skulle nok gjerne vært der!

  5. Wow,så mye fint du har laget.Nydelige babysett og teppe.Lekre farger på gryteklutene.Skal si du har vært flittig:)Ha en flott dag:)

  6. Ska sei du har laga møye fint. Knall fine jakker med fletter. Vognteppene hadde fint mønster. Det fekk eg lyst å prøva på,såg litt vanskeligt ut.
   Fargane du har brukt på gryte/kjøkkenklutene va kule.
   Du forstår sikkert at eg er mektig imponert over alle dine arbeider.

  7. Her var det mykje flotte saker, fine fargar på gryteklutar og køppetvøger. Flotte barnejakker med nydeleg flettemønster.

  8. Det var mye fint både hekla og strikka spesielt gryteklutene.Så fine farger Ha ei fortsatt fin uke

  9. oisann det var litt av ein produksjon. Masse flott her både hekla og strikket. skjønner kva du har gjort på i sommer.
   Ha ei fortsatt fin uke

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg