Sokker og litt annet nytt.

Tror jeg har fått sokke-basillen,for her strikkes det sokker til små og store ben nå,,og jeg må innrømme at det er artig å ha på pinnene også. Enkelte ting blir en ikke lei av å strikke. Ellers går det på diverse julegaver som strikkes for tiden. Har jo flere som liker hjemmestrikkede saker,så det blir nok en del av det under juletreet i år også. Her er litt av det som er ferdig nå.
img0024

008

009

010

025

013

Oppskriften på disse to hetteluene er fra drops design. Og jeg brukt 2 nøster med Viking sportsgarn. Et flott garn og strikke med,og kjennes myk mot huden. Er jo ikke godt med garn som klør,og spesielt da det er barn som skal bruke det.     

16 kommentarer
  1. Her var det mye fint!!! De tovedesokkene så utrolig gode ut!!
   Ønsker deg en fortsatt fin og kreativ helg;-))

  2. Tusen takk for koselig kommentar på bloggen min! Det var godt at du stakk innom for da ble jeg klar over denne bloggen som jeg fant inspirerende. Kommer snart tilbake hit!

  3. Så mye fint du har strikka. Jeg strikker også julegaver nu så lite blir blogga.Ha en fortsatt fin høst

  4. Så mye fint du har strikket. Smart å ha ting ferdig til jul nå, tiden fremover går vel bare fortere og fortere. Ha en god helg. 🙂

  5. Hei! Så koselig at du har vært innom bloggen min, og at du i tillegg har lagt igjen kommentar! Det setter jeg pris på!! Så mye spennende du lager da, alltid inspirerende å besøke nye blogger. De hekla gryteklutene dine likte jeg spesielt godt, jeg hekler ikke mye sjøl, dessverre- ikke best på det :o( Stas å se andre som kan!Og så mange fine fancy sokker!!… Sukk…. God natt, hilsen Elin

  6. Takk for hyggelig kommentar;) Så hyggelig å bli kjent med nye;) Her var det såå mye fint i strikk og hekling at jeg kommer gjerne tilbake;)
   ha ei flott helg og klem fra meg;)

  7. Her var det månge flotte ting. Halsen er kjempeflott, læste har ein jo alltid bruk for og dei huene er veldig praktiske til små barn.

  8. Skikkelig fine sokker du har laget, dette vil glede mange julaften 🙂
   Nå har jeg hatt meg en titterunde i bloggen din og du verden så flink du er med pinner og heklekrok. Mye nydelig arbeide.
   Takk for dine koselige ord i bloggen min.

  9. Så mye flott du har laget, du er jammen produktiv! Den røde halsen var utrolig delikat og lekker! Flotte hetteluer, det er genialt til små aktive kropper.

  10. Her var det masse flott. Du venter ei stund du og så legger du ut mye på ein gong. Eg legg det ut så snart eg er ferdig emd deg eg. Men så har eg så mye g vil ha sagt eg, så da treng eg unskyldning hihi
   masse flotte sokker. Luer og hals. Du har stått på forstår eg.
   Ha ei fortsatt fin og kreativ uke

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg