Smånytt fra mine strikkepinner.

Her er litt nytt fra forrige gang jeg blogget. Det som har blitt strikket her skal noen få til jul. Har liksom planer om å få strikket en barnegenser også,men får se hvordan en ligger an i løypa. Det går bare så alt for fort mot julen nå,men det er mye fint i butikkene og få kjøpt også da. Det er en del jeg kunne ha tenkt til meg selv av noe strikk/hekling,men det for komme når alt annet er ferdig. Vinteren er laaaang,så en har god tid til det senere.
Ellers på værfronten her er det bare regn regn og tåke,mørkt å trist dagen lang. Men det er jo ikke lenge til føre solen snur igjen,og dagene blir lysere og lengre. Ja det venter jeg på.
Ønsker dere alle som er innom her en flott ny uke.
001

003

004

cora201

Har også strikket og tovet en*julemus*,men den ser heller ut som en kryssning av en sint ulv og mus. Ja kall det hva en vil,det spørs om det ikke blir en kjellermus i jula.
003

Så takker jeg for at dere tok titten innom her igjen.Det er bare koselig.bdrgingerbread

20 kommentarer
  1. Hei, så mye fint du har laget siden sist!!
   Apropos dekor på lys: Klipp motivet ut av servietten (bruk bare det ytterste laget), legg det på lyset, bruk et matpapir mellom motivet og strykejernet. Gjort i en fei;) Klem fra meg;)

  2. Åhhh, så mange fine halser og pulsvanter du har strikket! Og musa, ja, jeg syntes den var fin den:-) Og om den havner i kjelleren, så kan den jo passe på mat og sånt der nede – hvis dere har det… Ikke verst å ha en ulvmus til det!

  3. Utrolig mye flott du lager, syns julemusa var helt herlig. Hyggelig at du har besøkt bloggen min, det er alltid koselig med besøk:)
   Ha en flott og kreativ førjulstid.

  4. Atter engang viser du frem en mengde fine ting du lager. Imponert jeg. Her er det heller laber stemning, men trenger vel litt avslapping m en god bok. Setter inn støtet i helgen.Ha en fin weekend

  5. Kjempefine halser slike har jeg lyst til å lage ,bare jeg får tid til det.Og så fin mus da gitt koslig var den .ha ei go natt og en fin dag i morgen:-)

  6. For noen utrolig flotte halser og pulsvarmere!! Har ikke sett sånne før;-) Syns julemusa var fin jeg, lignet ikke på noen ulv, du skal være fornøyd med den, er ikke alltid like lett å tove;-)
   Tusen takk for fin kommentar på min blogg:-) Har takket der men det er jo ikke sikert du ser det så igjen tusen takk for fine kommentarer det varmer og inspirerer til å fortsette, setter stor pris på deg;-)
   ønsker deg en fortsatt fin dag og kreativ uke!
   Go’klem

  7. Hei på deg 🙂
   Først vil jeg takke for den hyggelige kommentaren i bloggen min! Det er så moro å få slike tilbakemeldinger! Koselig at du liker den, – og du er hjertelig velkommen innom igjen! 🙂
   Jeg har sittet og lest en god stund i bloggen din i kveld. Du lager så utrolig mye fint!Hvordan får du tid til alt dette?? Jeg er mektig imponert!!
   Du har en koselig blogg! Jeg kommer garantert innom her igjen. Jeg tar meg den frihet å legge deg til i Blogglista mi jeg, så ser jeg når du har lagt ut noe nytt og spennende! 🙂
   Ha en flott kveld (er vel egentlig natta nå da men…….) og fortsatt god uke!
   Hilsen fra Mammamiia!
   PS: Musa var råtøff! 😀

  8. Du –hvor jeg likte JulemusElgen din 🙂 Det er noe for meg ja 🙂 Takk for hilsen på sida mi forresten….jeg kommer nok til å tikke innom, vi har hatt juleverksted i hele dag, kanskje jeg skulle ta bilder….men det går på maling av bilder,

  9. Hei, så koselig å få kommentar fra deg. Du har jammen laget mye fint siden sist. Det ble så mye rot med blogg.no så jeg har ikke skrevet mer på den. Blogger her nå. Vet ikke helt hvordan jeg skal få følge deg på denne bloggen , men jeg skal prøve. 🙂

  10. Hei på deg;)
   Oi så utrolig fin de HALSENE dine var;))
   er det strikket som et stykke??
   Kunne godt tenkt meg å få lov å “kopiere ideen”.
   Har en liten prinsesse jeg må strikke til;)
   Ellers mye flott… ha ha ha Musen var til å spise opp;)
   Klemmings fra Ingrid

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg