Strikking og hjemmebakst og en nymfeparakitt.

Nå begynner jeg å se enden på alt som skal være ferdig med hjemmestrikkede plagg til julegaver. Har nå bare noe småtteri som skal strikkes,og det skal nok også gå greit. Har i dag bakt en god del julekaker og litt hvetebakst,og montert en genser. Ja småkakene skal jeg gi bort til familie,for selv drar jeg og min mann avgårde til varmere strøk denne julen. Men selv om vi reiser vekk så har nye gardiner blitt hengt opp i stua,adventsstaker og noen smånisser er tatt frem,så det skal se ut som et julehjem alikevel. Blir litt rart å ta frem sommertøyet og solkrem på denne tiden,men skal jammen bli godt også. Ellers så ønsker jeg dere en fortsatt fin advent,og jeg skal følge med her i mange dager enda.
barrasnatalmagia461

002

Denne genseren er strikket i Gjestal Vestlandsgarn,og i størrelse 4-5 år. Julegave for en liten gutt.

002

001

Dette vognteppet ble strikket i høst,men nå fikk jeg heklet på litt pynt og både jakken og teppet er levert til den nye eieren.

filacuoricini1

 005

003

Dette er min nymfeparakitt*Lucky*som jammen er 10 år alt.

20 kommentarer
  1. Godt å være ferdig, du har jammen laget mye fint da. Og så deilig å reise bort og få litt sol og varme midt på vinteren. Kos dere!

  2. Du verden for noen flotte julegaver. Regner med mottakerne blir henrykte 🙂 Høres deilig ut med tur til varmere strøk, kunne godt tenkt meg 14 dager med sol og strand.

  3. For noen flotte julegaver du har lagd.Her holder jeg på med strikk fra den siste du sendte meg. Ser lekkert ut. Men om det blir like fint som ditt…?Ønsker deg en fin tur til varmere strøk. Kos deg masse.Og vi får vel rapport etterhvert.Husk å ta meg handarbeide. Kan bli for varmt vettu,og da må du i skyggen med vann og strikking.

  4. Å så fint. Skikkelig babysøtt, jeg elsker det. Nydelig genser også, den blir nok toppers.
   Du har sannelig fått til mye, ingenting er som en god gjærbakst.
   Blir herlig med varme i julen. 🙂

  5. Hei.Jammen har du drevet deg i det siste 🙂 åsså så goe som bolla dine såg ut a…fækk innmari lyst på boller da je såg dom.Ha ei fin jul i utlendighet,bli nok litt rart kæn je tru,iællefæll hadde je syns det. Sikkert godt å:-)

  6. Åhhhh så mye fint du har strikket!! Heldige de som får pakke opp dette på julaften!! Den julebaksten så virkelig god ut;-))
   Hørtes deilig ut å dra til varmere strøk, jeg hadde gjort det samme hadde jeg fått med meg familien…Men nei de vil være her…
   Ønsker deg og dine en fortsatt fin adventstid og god tur til varmen;-)
   Klem

  7. Så mye fint du har strikket.Herlig med hjemmebakt.Synes jeg kjenner den gode lukten:)Kjempesøt nymfeparakitt.Ha en flott helg:)

  8. Så mye nydelige du har produsert, og ble nesten sulten av å se
   på all gjærbaksten, når smaken kommer tilbake må jeg nok bake boller..
   Ønsker deg en god førjulstid og en god tur til varmere strøk..

  9. Godt at eg var mett no, ellers så hadde eg mått tatt ferm mjøl og gjær og satt igang. Det såg veldig godt ut.
   bådet genseren, jakka og teppet var nydelig. Alltid flotte strikkplagg fra den dama. du får ha ei riktig god tur til varmen da. Men, kos deg nå litt til før du drar

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg