Min jul i varmen.

Hei alle sammen. Må først få takke for koselige kommentarer og julehilsener fra mange av dere. Så jeg takker så mye for det.
Ellers håper jeg dere er fornøyde med alt som julen innebar,,familien,god mat og at pakker ble godt mottatt.
Selv reiste jeg til varmere strøk denne julen,og det var virkelig deilig.Kjenne solen varmet og kunne sitte ute på kveldene gjorde godt.
Så nå føles det litt rart med tanke på at en må kle seg godt skal en gå ut her i kulden,og for bare noen dager siden lå jeg på en solseng og kunne nyte varmen og solen,og attpåtil kunne bade i havet.
Men nå går det heldigvis mot lysere tider her igjen også,dagene blir lengre og det merker vi godt bare en kommer litt ut i januar igjen.
Legger litt bilder her som ble tatt på Kanariøyene nå,,ja julen der nede med mye fin pynt.

Vil nå takke mine trofaste bloggere og alle andre som er innom bloggen min å si stor takk for det gamle året og ønske dere et riktig godt nytt år. Og husk at dere er velkommen igjen.
Da deler jeg ut en nyttårsklem til dere som vil ta imot den:-))

Dette er noen duker i flere lengder som jeg kjøpte der nede nå,og dem er så flotte og nydelig brodert.Da har jeg noen nye duker å pynte bordene mine med her til neste jul.
Så rakk jeg å få strikket noen restegarnstøfler føre jul også.

Et riktig godt nytt år til dere alle sammen,og takk for at du tok deg tid til titten her nå:-))

10 kommentarer
  1. Hei ..vælkømmin hemmat åt kulda:-D Je kæn skjønne at du har hatt det fint dær nede. Takk førr året som ha gått tæl deg å,je æ innom rætt som det æ ,da æ det som regel nåå je ha lyst tæl å prøve.Kjæm nok rætt som dæ æ innom deg i året som kjæm å. Klæm tæl deg ifrå mei mæ ønske om ett rekti godt nytt år:-D

  2. Høres ut som om du har kost deg på tur. Må være stor overgang til Østfoldværet vi har nå om dagen. Synes at det er litt for kaldt jeg. Tusen takk for den hyggelige kommentaren din. Veldig hyggelig. Du har også en blogg jeg liker å besøke med masse fint nytt strikk. Ønsker deg og dine et godt nytt år også, og måtte det bli mange strikkeplagg i året som kommer også.

  3. Velkommen heim. høres deiligt ut med sol og varme ja. skikkelig kaldt her nå, men som alle også du sier , så går det mot lysere tider nå. sjølv om det tar si tid før varmen kjem att.
   Sier takk for det gamle året og lykke til med 2010. ett nytt og ubrukt år vi må bruke til noe fint til og sjølv og til våre nermeste. Stor Nyttårsklem fra meg

  4. Ser ut til at du har hatt en herlig tur med sol og varme,det gjorde sikkert godt 😉
   Og så vil jeg få takke for alle dine koselige kommentar på bloggen min,,,,,takker for det gamle året som snart er slutt og ønsker deg og dine et riktig Godt nytt år.

  5. Heldige du som har fått litt varme og sol! Eksotiske bilder du viser ! Flott;)
   En stor nyttårsklem tilbake til deg og takk for koselig bloggbekjentskap, vi blogges på nyåret;))

  6. Heisann! Der va du kommen deg hjem til vinterlande ja. Fine bilder du vise oss.
   Eg e så svake for englar. Den engelen va nydelige.
   Eg tar imot klemmen frå deg, klemme gått t bars. ønske deg et flått nytt år.

  7. Godt nyttår! Ser ut som de har hatt ein fin tur. Eg har aldri feira jul på Kanariøyane, men eg har feira hellige tre kongers dag ( 6. januar ) og det var litt av ei oppleving med prosisjoner ol.

  8. Flotte bilder frå turen. Du har ein kjempeflott blogg, kjekt å følge med på den.
   Kos deg dei siste dagane i dette året 🙂

  9. Så flotte bilder.Rart å se temperaturer på 34+ når den viser 8- her i dalen.Bare blåbær mot det dere har nede på dine trakter:)Koser meg inne med levende lys,mens jeg strikker varme småplagg.
   Takker så mye for mange hyggelige hilsner i året som gikk og ønsker deg og dine et riktig Godt Nyttår:)

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg