Bryllupsdagen.

 Må bare få legge ut bilde av denne skjønne blomsteroppsatsen min mann kom hjem med i dag. Vi har nemlig bryllupsdag i dag også,så det er en dag som ikke er mulig å glemme.hihi.
Nå skal jeg fortsette med litt matlaging som i dag skal bestå av stekt and med tilbehør. Ellers blir det en stille og rolig markering av det nye året her i huset. Skal kose meg med noe godt i glasset og så skal nok strikkepinnen gå sin gang.
Et riktig Godt Nytt år til dere alle:-))

14 kommentarer
  1. nydelig blomster oppsats. gratulerer så masse med vel overstått bryllups dag og ønsker dere et godt og lykkebringende 2010…
   ha en fin lørdagkveld videre 🙂

  2. Gratulerer med bryllupsdagen! Og så flott bukett du fikk:-) Lenge siden jeg har vært i bloggen din nå, men har som nyttårsforsett å bli flinkere å stikke innom. Men ikke alltid tiden er på min side-)
   Ønsker deg et flott nytt år, men mange gode hobbystunder – og andre gleder også:-)

  3. Gratulerer så mye med overstått bryllupsdag;-) Så fin oppsatts du fikk av din mann. Er så kjekt når en setter pris på hverandre!
   Ønsker dere et godt nytt år
   Klem

  4. Nydelig fin oppsats. Han har god smak, mannen din. Takk for koselig kommmentar på bloggen min. Vi feiret nyttårsaften sammen med sønnen og svigerdatteren min som også har tilbragt julen på kanariøyene. Gleder meg til et nytt bloggår og liker å følge med på bloggen din, men jeg får ikke til å sette den opp som følger. Vet du hvordan jeg skal gjøre det?

  5. Gratulere med vel overstått bryllupsdag. Nydelig oppsats. Håper dere får like mange gode år fremover som dere har hatt.
   ha ein fin 1. nyttårsdag

  6. Gratulerer med brullupsdagen. Skjønne oppsats mannen kom hjem med.
   Kosa dokke masse i kveld. Stilt og rolige kveld her i huse også. Har hatt ein goe middag med ungdommen i huset, før dei farta videre på fest. Nå skal eg kose meg med strikkepinnane til like før midnatt.
   Klem!!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg