Påskehøner og litt småplukk.

Kanskje på tide å legge ut litt småtteri her igjen,,det er fortsatt ikke noe stort som har blitt laget,,men alt smått tar også tid:))
Har heklet litt igjen,og falt helt for loppelills fine grytekluter som jeg nå har prøvd meg på. Men Engelske mønster i hekling er ikke min sterkeste side,men knotet meg igjennom det.

Her er noen andre grytekluter i annet mønster,,,lette og greie og hekle.

Disse er heklet i vaffelmønster,,blir tykke og gode av mønsteret.

Ettersom det nå går fort mot påsken så har jeg supplert litt med noen nye * tupper*,så her er hønen Henrietta med noen av sine nye venner. Artig å strikke den,,dem små er heklet av noe tykt restegarn i bomull.

Har strikket og tovet et par tøfler også,,en trenger fortsatt noe varmt på bena,,gradestokken har vist -20 kalde her to netter nå.Og vi er i mars måned,,vært en lang vinter dette. Så nå lengter vi alle etter vårsolen og varmen.
Må få takke alle for flotte kommentarer fra tidligere innlegg her,skal hvite at jeg setter pris på hver og en.
Og måtte alle få en fortsatt fin helg:))

23 kommentarer
  1. hei. eg har glemt å svare deg angående vesten på bunaden. Ja den er strikket frem og tilbake. Eg klipper aldri det som er strikket. Strikker frem og tilbake når eg kan og viss det skal klippes og sys med maskin så sender eg det fra emg. For sånt gjør ikkje denne dama her.
   er veldig fornøgd med bunaden da. 🙂

  2. sv: takker for hyggelig kommenter, ja det har ikke vært noe kjtk for mor, har virkelig gruet meg, sovet dårlig og har hatt vondt i magen, men det gikk heldigvis greit…..
   jada han har fått masse kos og vi har sett på de filmene han ville i dag og vi har kost oss under dynen med is og milkshake 🙂
   takker for det, håper jeg får sove i natt hvertfall, nå er det værste over, så nå kan mor senke skuldrene litt, nå skal det bare gro… men det er helt utrolig hvor stor forandringen allerede er, han kan gjeipe skikkelig og får tungen godt ut av munnen nå og det er godt å se, da har vi tatt riktig avgjørelse 🙂
   ja det er kjekt at du følger med på bloggen, er ofte innom din og ser og får masse inspirasjon, for tiden holder jeg på med en hals til meg selv og er akkurat ferdig med ett trekant sjal til min mor…

  3. Hei
   Tusen takk for kommentaren for brudeparet.
   Hver gang jeg er her inne har du laget mye spennende. De påske hønenen er fine. Det samme med grytelappene. Jeg skulle gjerne laget noe påskehøner .
   Forstår at dere har det usedvanlig kaldt, vi erheldig nå med bedre temperaturer og snøen er i ferd med å smelte, regne vekk. Ha en god helg. :))

  4. Du er bare helt rå når du starter med pinner og heklekrok,alt du lager faller helt i min smak.
   Jeg har aldri prøvd å knekke koden på engelske heklemønstre(ikke enda), jeg har vel nokk med å tolke de engelske strikkekodene.
   Skal først legge inn en søknad om flere timer i døgnet, håper på snarlig svar 🙂

  5. wow her var det mye fint!!! Likte veldig godt de grytekluttene med engelsk mønster, hvor har du funnet den oppskriften?
   For ikke å snakke om de heklede hønene de var også knakende fine!!!
   Du er kjempe flink!!
   Ha en fortsatt fin dag og uke;-)
   God god klem

  6. Innom på snuserunde. Og hos deg er det alltid noe nytt. Flittig med hekling nå. Og jeg har jo dilla på grytekluter. Og likte disse, for det var flotte farger. også.

  7. er så flott det du lager,fargeglade grytekluter,og herlig høner,blir jo glad av å se disse tuppene :)får meg til å tenke på lysere tider,påske og vår!kos deg videre med heklinga,og strikkinga:)gleder meg allerede til det neste, du viser her inne

  8. Du er bare helt fantastisk produktiv, jeg bøyer meg dypt i støvet! Masse fine grytekluter og tøfler, og jeg bare DIGGER hønene dine!

  9. Masse flott her, spesielt påskesakene.Tror jeg har mønsteret menhar ikke laga den de var flotte.Tøflene er bare så gode og gryteklutene var og lekre.Vi hær nord er vant til at våren ikke starter før etter påske, så vi må nu enda vente litt,men vi har jo fått sola tilbake og da er jo alt bare herlig.Ha ei fin uke

  10. Her var det mye fint i glade farger! Kjekke og nyttige småprosjekter, og så er det gøy å lage også. Synes du taklet den engelske oppskriften bra jeg, det ble jo fine grytekluter.

  11. Åååå nå ble jeg superbegeistret;)
   Alt var helt toppers av det du har laget, men jeg forelsket meg helt i påsketingene;)) Kan du vise meg “vei” til hvor jeg får kjøpt oppskriftene? Har leitet etter noen høner som falt i min smak – og det gjorde jammen meg dine ;)) God helg og klem fra Ingrid

  12. Hei hei.Masse fine saker du har tryllet frem,grytkluter er jo så bra å ha på lur,flotte farger du hadde på dem.Artig påske pynt:) Ha en fin hælg

  13. Jøjje meg!! så masse du har laga. Flittig maur. Masse fine grytekluter.
   Høna Henrietta har eg og mønster på,men har alldrig komt å langt at den er strikka. Hmm.. kan du forstå det?
   He,he dei hekla tuppene e jo kule da.
   Tøfflene komme gått med denne vinteren her.
   Ønske deg ei fortsatt fine helg.
   Kosa deg

  14. så mye flott du har heklet. Imponert over at du kommer deg gjennom engelsk heklemønster. Kaldt her nord også og litt tidlig for oss å vente på våren.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg