Genser og noen nye grytekluter.

Det har blitt litt småtteri fra min pinne og heklenål igjen,,først fikk jeg strikket en Mariusgenser som har vært ferdig en stund.
Og vil takke en snill blogger for mønsteret jeg fikk av henne på den,,rundfelling er midt i blinken for meg,er ikke så glad i å klippe opp og sy med maskin på det. Men har jo gjort det mange ganger,,men liker det ikke. Denne er strikket i str 2-3 år og jeg er selv godt fornøyd med resultatet. Bare feste tråder å sy litt under ermene,,enklere kan det ikke bli:)) Så takker deg masse for mønster hvis du ser innlegget her.

Har også heklet litt flere grytekluter for å bli kvitt noe av mitt restegarn,og så er det koselig å gi bort litt av det også.
Er alltids noen som gjerne vil ha og som setter pris på det.

Som alle ser så er jeg en tilhenger av farger,*ler* men hvorfor skal alt være grått og svart. Vil igjen få takke for alle hyggelige kommentarer fra mine trofaste venner. Det setter jeg stor pris på.
Måtte alle få en fortsatt fin helg med masse kos og glede. Stor klem fra Marianne:))

17 kommentarer
  1. Flott genser,liker også rundfelling best,for da slipper jeg å sy.Du har også lekre grytekluter og vi trenger alle litt farger.Ønsker deg en riktig fin påske.

  2. Flott genser 🙂 Marius genseren er kjempeflott. Rundstrikkeing er supert. Mye letteret under dresse og i jakker også.
   Gryteklutene var kjempekoselige 🙂 God påske 😀

  3. Wow,skikkelig flott genser,syns Marius mønstret er så koselig liksom:)
   Helt nydelige grytkluter,deilig med farger:)
   Du får kose deg i påska,tenker pinnene klirrer i vei:))

  4. Hei på deg Marianne;)
   Mariusgensrene er jammen fine. går aldri av moten;) Utrolig flott med rundt bærestykke 😉 Og ikke minst alle de fargeglade gryteklutene du hr laget;) Nei grått og trist det får være et annet sted enn på kjøkkenet vaffal;) Nå gleder jeg meg til å pynte med alle de fine påsketingene jeg blant annet fikk oppskrifter av deg;) Stor klem fra Ingrid

  5. Hei.
   Genseren ble kjempefin, er enig i at det er lettere med gensrer man slipper å montere (sy og klippe i). Bare hyggelig å hjelpe deg med mønster.
   Syns du hekler så mange fine og fargerike grytekluter. Og de påskekyllingene du har heklet var flotte. Sku ønske jeg var like flink med heklekroken.
   Du får ha en fortsatt fin uke!!

  6. Hei. Knall fin mariusgenser. Rundfelling er best, enige der. Denne blei jo nydelige med rundfelling. Flåtte gryteklutar du har laga og. Fargar! det e jo det så sette farge på telværelsen. Fargar må me ga. : ))))
   Ønske deg ein fine søndag og ei fin ny uke.

  7. Hei hei min venn. Så fin genser du har strikket! og så mange nydelige grytekluter, flink du er! Kjekt med farger og disse fargene var fine. en blir i godt humør av å jobbe med slike farger;-))
   Ha en fin søndag min venn.
   God klem

  8. Marius med rund sal er grunnen helt perfekt, synes ikke passformen er så god på originalen. Denne her er derimot helt super på unger som beveger seg.
   Synes gryteklutene dine er så fine jeg, man blir i godt humør av slike fargeklatter på kjøkkenet. Jeg har noen par hengende som jeg ikke “har råd” til å bruke. 😀
   Fortsatt god helg til deg også!

  9. stilig Mariusgenser. Forstår godt at du ikkje liker å sy og klippe i strikk. Har gjort det før eg og.Men nå har eg ikkje symaskin og eg nakter å låne. Eg tar alle oppdrag, berre eg ikkje må klippe i det er har strikka. Der går min eneste grene, tror eg.
   Som alltid så er dei fargerike gryteklutene dine veldig fine. Kjekke gaver å få det ja.
   Ha ein flott søndag og ny sprek uke

  10. Flott gensar, rundfelling er best. Mykje beire enn å sy og klippe.
   Gryteklutane er flotte og fargerike, kjekt med nokre fargeklattar på kjøkenet.

  11. Det var en fin genser ja,har faktisk aldrig laget grytekluter men dine var nydelige,Jeg er også tilhenger av farger,når eg var nygift kalte søstra mi meg for påskekylling pga di sterke fargene eg ruslet runt i.:)Bruker du bomulsgarn på gryteklutene?

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg