Kom Mai du skjønne milde?

Vi snakker nå 4.mai og det skal være vårlig med varmegrader og deilige utedager,,,men slik så det ut på forteltet våres i dag tidlig. Var heldig at en ikke bor så langt unna så teltet ble reddet i siste liten. Mannen i huset fikk måket taket og satt på gassovnen så ingen stenger eller noe ble ødelagt. Er mange som har måttet se forteltet sitt totalt knekt sammen i dag. Men vi har heldigvis vært heldige med våres.

Her er det ikke mye som ser vårlig ut nei.Og dette bildet er et trist syn for eieren av dette teltet.

12 kommentarer
  1. Uff uff da det er jo slik vi pleier å ha det i mai.På mine 35 år her i Berlevåg har jeg hatt på meg skjørt en gang tidligere på 17 mai. I år kunne jeg sole meg i bikini, så mai er lunefull ,har hatt 20 grader i skyggen i dag og holdt på å brenne meg i dag. Men tiltross for at man er i lettere sjokk over været,slik er jo mai. Håper det retter seg hos dere, ha en fin mai resten av mnd.

  2. Jeg har vært fraværende en stund og har ikke fått med meg at vinteren har vært på besøk igjen!! Godt at dere fikk reddet teltet!! Ha en snøfri uke!! Klem fra bestemor;))

  3. Uff da,ikke bestandig man har værgudene på sin side. Her er det ofte sne vær 16 mai, så man er like spent hver 17 mai, om det er et tørt føre eller ikke..Det skjeer jo at man blir overrasket over fint vær og sol,heldigvis:)

  4. Ikke greir når naturen spiller oss slike puss. Her er det helt normalt med litt snø i mai. Også kommer bare sommeren sånn helt plutselig. Bra at dere berga forteltet, synd med nabo’ens.

  5. Våren er berre så lunefull i år. Så bra dere fikk reddet tletet deres. Vi kjører piggfritt og har ikkje lagt om dekkene enno. Men det skjer nå snart. Men kunne ikkje ta sjangsen siden eg skulle kjøre opp og ned til Bergen flere ganger.
   Håper snøen hos dere drar fort.
   Her er det nydelig sol i dag, men det var berre +2 grader da eg stod opp.
   Ha ein fin dag med sol og varme, kan jo håpe 🙂

  6. Uffda,et trist syn.Leit at naboen fikk ødelagt forteltet.Her er det kaldt,men sol fra skyfri himmel.Håper varmen kommer snart også.Sender deg masse solskinn og varme klemmer.Ha en fin dag:)

  7. Huff huff huff, dette var ikke kjekt for de som eier det teltet…
   Jeg er så lei dette ubestemmelige været!!!! I går var egentlig en fin dag med sol, men min mor måtte skrape is av bilen når hun kjørte på jobb..ikke noe varme å skryte av så i går kveld var det 0,2grader….Så jeg fyrte i peisen. Men skal ikke klage for vi har ikke snø….
   I morgentidlig går turen til Tyrkia;-)))))
   Ha en strålende dag min venn;-D

  8. Åj,åj åj. Trist dette her da..
   Gått dokke fekk berga telte.
   Me har itje snø da,men kulde grader har det vært om nettene. Hmmmm….
   Kom mai du skjønne milde : ))

  9. ja det har vært en lunefull vår,det var ett trist syn ja,det har snødd litt her også men den har ikke lagt seg til og mengden er mindre.men nå var vi heldige å få sol i dag da

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg