Litt vårnytt fra strikkepinnene:))

Tenkte det nå var på tide med en liten oppdatering fra meg nå. Det er ikke så mye som har blitt laget den siste tiden,nå er det mere uteaktiviteter og andre tingen som opptar meg mere. Men litt småpussel om kveldene blir det jo. Når en har hus/hage og en campingvogn så sier det seg selv at en ikke blir like aktiv på bloggerfronten heller. Men jeg prøver så godt jeg kan å titte igjennom mine faste bloggervenner å se hva som er nytt. Så ingen er egentlig glemt her,men det hender jeg glemmer å skrive kommentarer og det er jeg lei for. Så utover nå blir jeg nok ikke like aktiv her,,men håper flere har forståelse for det.
Har hatt en fantastisk flott dag her med sol og varme,så nå får en håpe at det kan slå¨til med et stabilt vær.

Vil få takke dere alle for fine og koselige kommentarer for det jeg har vist frem her på bloggen. Det setter jeg stor pris på skal dere hvite. Og nå kan jeg samtidig få ønske alle en flott Pinse og håpe at værgudene gir oss en sommerlig langhelg.
Kos dere masse:))

Ja så var det to stk boleroer som er ferdig her,,den hvite er strikket i garnet Paris fra Drops,deilig garn å strikke med. Og den andre hvet jeg nesten ikke hva jeg skal kalle fargen,men liker den godt og det er jo hovedsaken. Strikket av Drops Cotton Light. Dette garnet anbefaler jeg dere å prøve,,nydelig garn og utrolig drøyt i bruk.

Mønsteret fant jeg på Drops Design.

Så er det noen kjøkkenkluter strikket opp fra litt restegarn.

18 kommentarer
  1. Atter en gang kommer det flotte produkter fra pinnene dine.Ja, Paris-garn er flott å jobbe med. Ønsker deg god pinse.og god sommer. Blir lite ( mindre) blogging utover nå.

  2. Takk for kommentar på bloggen min. Nydelige boleroa du har strikka, du e kjempeflink med pinnan må æ nu bare si. Og kopptue får man aldri nok av og de hjemmestrikka e best! Du får ha ei fin helg.

  3. Greta:Tusen takk for kommentaren. Er artig at du likte dem også. Du bør så absolutt prøve cotton light,nydelig garn og drøyt i bruk.5 nøster til boleroen.Og det i underkant av 100 kr. Ha en riktig fin dag og en flott helg:))

  4. Hei. Dei bolerone der var ikkje dumme nei. Har planer om å strikke meg ein bolero til vi skal til Kreta. da bør eg med andre ord prøve cotton light? Likte mønsteret også.Kjekt å strikke med mønster. blir aldri kjedelig da. Store flater med berre glatt strikk i ein farge er berre etapper :).
   Eg er eit p menneske og blogger heile året, men ser at aktiviteten er litt mindre hos en del om sommeren. Men når eg er i varmere strøk, da tar eg også heilt fri fra p verdnen, tror eg 🙂
   Ha ei flott pinse helg du også

  5. Reidun Signe:Heisann.Tusen takk for kommentar,og ikke minst at du likte det jeg har strikket.Det er en avslappende og koselig hobby og holde på med.Stor klem til deg:))

  6. Strikkepinnen:
   Mange takk for koselig kommentar fra deg,,jeg liker mye bedre å strikke hullmønster en bare rett og vrang tilbake.Det er kjedelig syntes nå jeg. Ja tiden vi har nå er så kort så en må bare nyte den,,høsten kommer da tidsnok den til mere blogging. Men legger ikke vekk håndarbeidet nå,,men det blir mindre blogging.

  7. Veldig nydelig håndarbeide. 🙂
   Høres ut som du har masse å kose deg med fremover. De fleste vil vel blogge mindre på denne årstiden. Må jo være mest mulig ute og nyte fremover nå. 🙂
   Ønsker deg en kjempefin Pinse.
   Klem

  8. Det var noen fine boleroer du har laga. Du er så flink med sånn hullmønster.
   Kjøkken kluter kan me alldrig få nok av. Det er kjekt og strikke på sommeren også.
   Blir ganske mye mindre blogging og nett skinerelt nå på sommeren. Vi får ta det igjen til høsten.
   Kosa deg masse i campingvogna.
   Klem!!

  9. Anonym:Skjønner det er deg leirabestas som er anonym.Vi er inne i en annen årstid nå så det er naturlig med litt andre tidsfordriv å holde på med. Men takker for ros her. Denne boleroen strikkes egentlig raskt,med tykt bomullsgarn og på pinne nr4.Gled deg over nytt hobbyrom og ikke minst nyt den fine tiden vi har nå med lange lyse dager.

  10. Siven.:Tusen takk for en fin kommentar fra deg Siven.Og lakserød er nok kanskje det som er riktig.Den er ikke rosa eller oransje ihvertfall,,selv om jeg liker disse fargene også:))

  11. Synes det er moro å se innom deg. Du er utrolig flink med hendene dine og for en kapasitet. Disse to var veldig fine. Heter ikke fargen lakserød. Fin er den i hvert fall.

  12. Så utrolig fine boleroer,skulle så absolutt hatt en kvit men har liksom aldrig tenkt at eg kan stikke en.Det blir mindre og mindre handarbeid på meg også ettersom vi nærmer oss sommer,men litt brodering og scrapping blir det.Selv har vi drevet og pusset opp et hobbyrom til meg,nå gjenstår gulvlister en dør og noen få fliser på gulvet der det tidligere har vært et skap.Ønsker deg en fin pinse,så får du blogge når du føler for det,det er helt greit

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg