Sommersmak og en novemberkaktus.

Heisann. Håper alle har hatt en flott Pinsehelg og kost seg skikkelig,,som bildet viser her trenger jeg ikke si så mye mere. Her har vi hatt en strålende Pinsehelg og vi har virkelig kost oss i campingvogna. Strikkepinnene har faktisk vært meget aktive også,og det går på sokker igjen nå.

Men vil også få vise frem min novemberkaktus som tydeligvis har tatt helt feil av årstiden,,,og har oppdaget at to andre kaktuser er i full knupp igjen også. Men vakker er den uansett.

Ellers må jeg få si tusen tusen takk for flotte kommentarer fra forrige innlegg,det gleder så mye. Skal nå ta en tur innom en del blogger etterhvert å se litt. Nå i skrivende stund så kommer det regn og det er også litt bulder på gang,,men da slipper man å vanne blomster ihverfall ute nå. Ønsker alle en fortsatt fin kveld og ha en fin uke:)))

15 kommentarer
  1. Heisan
   har kikket litt her hos deg og ser at du er ivrig med hekle nålen blandt annet..
   jeg er på utkikk etter gamle gryteklut oppskrifter jeg…
   kanksje du har noen du vil dele med meg O=)
   klem O=)

  2. Hei hei.Så artig at det kan gå i surr selv for en kaktus:) Helt utrolig nydelig bolero, virkelig et pent arbeid. Kos dæ, videre med pinnene:)

  3. Hei hei,flott at du kan kose deg uten sne på campingvogna.Og nydelig kaktus .Mine leddkaktus blomstrer også nu.Vi hadde nydelig 17 mai,så pinsen ble helt som vanlig ,sur og kald,men ikke sne.Var i Vardø og passa barnebarn,så jeg fikk strikka en masse ,er nettopp kommet hjem.Ha en riktig fin uke

  4. Så deilig med sommerlige bilder, det er neimen ikke lenge siden du postet campingvogn og telt i snødrev. Godt at det blir varmere!
   Mine kaktuser blomstrer også for tiden, julekaktusen står full av blomster nå. Så de er nok ikke så gode på tidsregning de heller, hihi!

  5. Endelig kom jeg inn på kommentarfeltene igjen!
   Novemberkaktusen min blomstrer også nå så kanskje vi skulle døpe dem om til maikaktus! Ha en flott uke som burde bli litt varmere;)) Klem!

  6. Heisann. Det bilde fikk meg i sommermodus;-) Her er ikke mye sommer for tiden….Nå i skrivendestund er det 6grader og skyene henger tungt, blir nok mer regn snart…Ikke bra…. Pinsen var fin med inneaktiviteter, i går var det opplett og vi prøvde oss en tur ut og brente bål i bålbrenneren og fikk svidd noen pløser….Så jeg skjønner godt at kaktusen din tar feil av årstiden!!!!
   Koselig med kampingvogn liv;-)
   Tusen takk for fine ord på bloggen min, du er såååååååååå søt og god atta!!! Ja du er rett og slett en gledespreder;-)
   Ønsker deg en fortsatt fin dag og gleder meg til å se de ferdige sokkene dine;-))
   Klem klem

  7. Ser det er noen som har kost seg masse:)Kjekt å høre.Kaktusen er bare helt nydelig.Har selv en amaryllis som står i knopp nå.Gleder meg til den springer ut.Har kost meg i pinsen og fått strikket litt også.Ha en flott uke.Klem:)

  8. Ser du koser deg med viktige ting her i livet. Kaktusen var fin den, får håpe han kjemnår det nermer seg jul også da. Strikkever har det vore mye av denne helga, så eg har da fått gjort litt. Men med mine store prosjekt så blir det lite ferdig. Har lyst på å strikke sokker snart også. Ha ei fin ny uke

  9. Hei på deg godt å høre att dere fikk kost dere i pinsa,hvor har dere campingvogna deres da?Stakkars blomster ikke rart dei tar feil av årstida,trur du ikke det att vi fikk nysnø i fjella i dag.
   Vi har hatt skyet,litt regn mesteparten av pinsa.Det har alikavel vært en fin helg.
   Altid greit med lester,stikker på det eg også,det går greit å ha dem på lager.Blir litt oppvask kluter også,innspirert av deg,har aldri strikket dem før,men nå bruker eg ikke annet til oppvasken

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg