Sommerens håndarbeider.

Hei på Dere alle:)) Ja nå er det på tide med en liten oppdatering fra meg igjen også,,er leeeenge siden jeg var aktiv her. Men det skyldes jo at en sommer har vært,og som de fleste sikkert hvet så har jeg vært i campingvogna i hele sommer. Har begynt å besøke flere av dere bloggere her nå,,er mange som har vært iherdige med både strikkepinner og ikke minst så er det flotte naturbilder som enkelte er meget flinke til å ta. Selv har jeg egentlig heklet for det meste i sommer,litt strikking har det jo også blitt. Så nå har jeg litt å gi til gaver og diverse igjen,,noe av det som har blitt laget i sommer ble solgt så jeg fikk ikke tatt bilder av alt sammen. Men noe ligger her nå.
Nå blir jeg hjemme frem til natt til søndag,da går turen mot Gardermoen igjen og flyr til Tunisia for 14 dager,,ja da trenger man ikke tenke på hvordan været blir når en står opp på morgenen,,,sol sol og atter sol og ikke minst varme.
Etter en lang og hard vinter så hadde jeg trodd at sommeren skulle blitt fin her også,,,men for si som sangen til Thomas Ledin"sommaren er kort og det meste regner bort" ,jammen er det sant:)
Håper alt er bare bra med dere alle ,og så skal jeg besøke flere bloggere utover i kveld.
Ønsker alle en fortsatt fin dag og en flott sensommer:))

Ser noen av bildene er uklare,men den rette fargen kom ihvertfall frem.

Her er det et realt fyrverkeri som ble tatt under et bryllup i sommer,,legg merke til at det er fullmåne på det også.

Dette bildet er av mitt barnebarn som virkelig har tatt med seg bøtter og skuffer og var klar for en sommer ved sjøen.

Dette er blomster jeg fikk i gaver til min bursdag,,og en artig pose med mye snadder i som skal nytes til høsten.

17 kommentarer
  1. Hei hei må si at du har ikke ligget på latsiden i sommer veldig mye fint her.lekre grytekluter og ellers riktig mye lekkert håper du får en varm og fin ferie,er selv på barnebarnpassing og ettåringen holder bestemor unna strikningen ja ha det fint

  2. Hei hei.Kan virkelig se at du har utnyttet hvert ledig minutt i sommer:) Såå mye flott du har laget,imponerende. Helt nydelig kjole:) Ha en super helg

  3. Godt at du er innom bloggeland igjen da. Mye fint du har heklet og strikket. Den hvite og sorte kjolen var bare nydelig. God tur til Tunisia, min kusine der sier at det er svært varmt for tiden….

  4. Hallais!! Ska sei du har laga møye fint i sommer.
   Gryteklutar har alltid vært min sommer sysler også,men denne sommeren har eg ikke laga ein einaste. Men sommeren kom jo så alt for sein. ; ) (kansje blir det nogen før jul ) Eg slite litt med timane i døgnet. Sko så absolutt hatt nogen fleir av dei timane eg. : ))) Nå må du kosa deg i Tunisia. GO TUR!

  5. Hei hobbystua 🙂
   Herlighet hvor mye flott du har laget,du er ei driftig dame på hobbyfronten.
   Og så må jeg få gratulere deg med vell overstått gebursdag,,,,var du 20 år +noen år med erfaring?
   Takk for dine trivelige ord på bloggen min,alltid koselig å høre fra deg.
   Ha ei trivelig helg og god tur til Tunisia.

  6. Ja du har vært flink i sommer, så mange fine grytekluta du har hekla og i så fine farger. Kjolen du har strikka er flott, ja du er bare så flink med kroken og pinnene. Du får ha god tur til Tunisia og kos deg masse.

  7. Jøje meg, du har jammen vært flittig i sommer! Så mye fint du har både strikket og heklet, jeg er dypt imponert. Og du skal vel ha med håndarbeid sørover også regner jeg med, hehe. Ønsker deg en kjempefin tur, kos deg med sol og varme!

  8. Her var det masse fint. Du har vore aktiv ser eg ja. Får gjort mye når det ikkje er noe serlig ver. I det siste har vi hatt flott ver og eg får gjort veldig lite. plukka masse rips i dag da. det er jo noe det og men ikkje strikking. Får sjå om eg kanskje får strikka ein fotballkamp i kveld :).
   blir kjekt med sol og varme og syden. Ei og ei halv uke til vi drar. Er spent på kossen det vert med tre uker i varmen. God tur om eg ikkje skriv til deg før du drar

  9. du har ikkje latt pinnene hvile i sommer ser eg.
   kjempe masse fint der gitt… spesielt den kjolen var nydelig.
   trur eg må lære meg å hekle ordentlig en dag.

  10. Hva skal en vel med strikkepinner når en er proff med heklekroken,du hadde jammen laget mange flotte grytekluter,vel du treng strikkepinner lell for sokkane og kjolen var akkurat like flotte.Nå får eg sååååååååååå dårlig samvittighet har bare 2 kluter liggande eg da,og så vart det jo en kjole til Emma også da.Ja ja sånn er det med meg lite handarbeid om sommeren.Tunisia hørtes deiligt ut,vi har ikke hatt sommer før nå,men det har heller ikke øset ned så mye,vi drar på cruise i november så eg får glede meg til det.Koselig var det iallefall å ha deg tilbake:)Klem fra meg

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg