En solskinnsdag den 19. september.

En deilig dag har vi hatt her i Østfold,,og da er det bare å nyte den for fullt. Men skal ikke klage,for september har vært en måned med mye sol og fint utevær. Så i dag tok vi turen ut i det fri og tilbrakte dagen der vi har campingvogna. Fikk tatt en opprydding i blomsterbedet mitt også,her var det grodd ganske bra. Så her er det litt før og etterbilder med blomsterbedet.Og så noen bilder som jeg tok ved sjøen i dag. En utrolig deilig dag har det vært:))  Ønsker alle en fin kveld og en ny ubrukt uke:))

Her har det grodd godt,og gnomene er nesten ikke synlige,men etter litt luking så ble det bedre.

Måtte en få flere slike deilige dager før den virkelige høsten setter inn:))

 

 

 

 

 

 

16 kommentarer
  1. Så skjønne som de gnomene er så fortjente de å få komme litt fram. Nydelige høstbilder – håper det blir mange fine dager ennå før vinteren kommer.

  2. Å så deilig,rene sommeren.Skikkelig flotte hage gnomer,morsomt med hage figurer.Her er det blitt skikkelig høstlig nu, men hver årstid har sin sjarm:))

  3. Deilig med slike flotte høstdager. Her har det regnet non-stopp i to uker nå, men i dag har det vært litt sol. Nydelig, det trengte vi!
   Haen god helg!

  4. Hei igjen. Må bare få si 1000takk for fine ord på bloggen min:-) Jeg kjenner deg ikke mer enn her på bloggen men syns alikevell at du er en utrolg flott person, jeg setterpris på de finne orden og oppmuntringene du har sendt meg her så lenge jeg har blogget, Igjen 1000takk!!! Ønsker deg og dine en finfin fredag og helg;-)
   God god klem

  5. Så deilige bilder av så flott vær i Østfold. Men jeg vet jo at det er et flott klima der nede, skulle gjerne tatt det med meg nordover:-) Takk for koselig besøk i bloggen min, og for de fine bildene du viser fram. Kjenner at jeg savner Sarpsborg og det er jo bra – det betyr jo at jeg også trivdes der nede:-) Håper å få kommet en tur sør igjen i løpet av vinteren og hilse på venner og kjente:-)
   Ha en super dag i morra og god helg som kommer!

  6. Nå er jeg sikker på at gnomene er fornøyd med hagen sin.
   Flott freie du har vært på og mye fint du har shoppet. :))

  7. Ska sei du har hatt ein flått dag i dag- Fine bilder.
   Ja, dagen blei faktisk fin her også på ettermiddagen.
   Men det hadde eg ikke tru på når eg gikk turen min i formiddag. Du slette tid . Det reggna!
   Ønske deg ei fin ny uke. Klem!

  8. ser du har holdt på med omtrent det samme som jeg idag. men jeg har ikke vogn, men hage og en flink mann som var innom for paneling i gjesterom/hobbyrom.deilig å kunne sitte ute å nyte kaffe og vaffel idag. og det er bra med slikt flott høstvær.takkmemlig for det..

  9. Hei. Ja det var noen flotte bilder, her i Bergen kan vi ikke skryte på oss slikt godvær…Har omtrent regnet i hele dag, ja i dag også….Håper solen kommer til oss også snart for har litt hagearbeid som jeg vil ha unna før det blir ordentlig høst og vinter….Ønsker deg en fin søndagskveld
   klem

  10. Du så heldige dere har vært med været da.
   Da er det lurt å være ute slik dere har vært.Skal si det blei forandring i beddet etter att du hadde fått stelt det,og så søte dei små gnomene var:))

  11. Ser helt fantastisk ut der.Gnomene er riktig søte der de står i solskinnet.Vi har faktisk sett solen idag vi også.Hadde ikke trodd det,da jeg lå våken inatt å hørte på uværet.Håper vi får mange slike fine høstdager.Ha en fin kveld:)

  12. Ser at fruen har hatt ein fin høst dag. her er det kaldt og eg berre frys. Men det kjem seg vel snart. Ha ei fin ny uke. klem

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg