Flere nissemus og annet stas:))

Har ikke blogget på en stund nå,men her ser en resultatet av det som er blitt strikket i det siste. Så jeg ligger ikke på latsiden heller. Men liker å lage litt å så legge ut når en har noe å vise frem. Fikk masse skryt for nisseparet mitt,så nå er det strikket to jentenissemuser til,tenker det skal bli noen gaver føre jul. Men må nok strikke to guttevenner til dem også,,,men ikke enda for nå er jeg litt mettet på å strikke dem.

To gode venninner er dette blitt:))

Så har jeg strikket et par nye engler som skal pyntes  opp med til jul.

Og etter å ha sett mange har strikket ” Traveling Woman sjalet ” så fikk jeg også lyst til å prøve på det,blir ikke store men kan jo bare repetere mønsteret flere ganger. Men dem som skal få det hvet jeg liker å ha noe som er lite og lett å ha under jakken,så da tror jeg det skal passe godt. Det første er strikket i Drops Delight garn,og det er blitt lett og luftig,,men syntes ikke garnet er det helt store. Men greit for småtingen.

Og dette i lilla er i babyullgarn.

Pulsvanter strikket i Silja.

Og tilslutt har jeg strikket to stk Tesas hals i babyull ,,flott fasong og fine for små barn:)

Og med dette så ønsker jeg Dere alle en fortsatt fin og trivelig helg,og sender ut noen roser til alle som titter innom her:))

 

 

32 kommentarer
  1. Så fine disse julemusene dine er 🙂 vil du dele mønster med meg? Nå har jeg vært innom deg flere ganger og titta på dem 😉

  2. sv: takk for det. ja jeg har en helt fantastisk svigermor, kunne ikke drømt om noe bedre… og jeg ser jo nå at det ikke var så lurt å låne vekk baby klærene mine men jeg skulle jo bare være snill og tenkte at når man låner noe så kommer vedkommende tilbake med det også, men den gang ei, desverre….
   tusen takk for det, jeg prøver no å skape ett koselig og hyggelig hjem for oss og har sansen for det gamle blandet med det moderne, synes det er utrolig stilig….
   ha en flott søndag videre 🙂

  3. De julemusene er virkelig helt nydelige og englene også du har jo ellers også mye fint som vanlig .Du må ha en fin uke og kose deg med handarbeid nu ihøstmørket,beste strikketiden ernu,synes nu jeg

  4. Hallo.
   Som du har produsert! Kjempefine ting,de englene har jeg også laget.Passe str på dem til og pyte med.
   Jammen meg flink ja.Jeg skal også få satt meg ned og få lagt inn noe nytt på bloggen min,det er på tide gitt.Ha ei riktig god helg ,håper uten snø ,men jeg antar at vi kansje snart får litt.

  5. Har bare det å si, du er kjempeflnk. Elsker musene dine og har prøvd å strikke dem selv. For å si det slik resultetet ble ikke helt det samme.

  6. Oj, du har jammen vært produktiv! Så mye fint, da de musene er så søte. Fine sjal også. Holder på med Traveling Woman nå jeg også.
   Ha en fortsatt fin uke!

  7. Å så fine mus. (trodde jeg hadde kommentert her før jeg, men det har jeg tydeligvis ikke…hadde bloggen din som feed men den har vist blitt borte,)
   Og de sjalene var nydelige.

  8. Tusen takk, elsker roser:) Ser nu at du ikke ligger på latsida, bare så søte muser,og herlige engler, tenker det er litt små pusk, det der. Nydelige sjal, herlige farger.Virkelig fine gaver å få, ingenting varmer så mye som hjemlaget gaver.Ha en fin uke:))

  9. Og jammen meg hadde du spart mye fint som du ville vise oss.
   Forelsket meg helt i musene dine. Bare så skjønne.
   Og sjalene må jo varme mottaker’ne godt.
   Imponert over hvor flink du er med pinnene.

  10. Hei på deg Marianne;)
   Utrolig hvor mye du får gjort;)
   Ja det å blogge tar jammen meg tid – det merker jeg også.
   Blir mest å lage nytt her hos meg også – og litt mindre tid på å besøke blogger.
   Musene er bare til å spise opp – og fint erjammen meg alt det andre du har laget også;)
   Rosene er glede;) klem fra bloggvenn Ingrid

  11. Så søte nissefrøkner du har laget, de var veldig fine! Nydelige engler også, er det virkelig snart jul???? Jeg driver med et Karius (eller var det Baktus?) i Delight, er sånn måtelig begeistret jeg også. Men fine farger, og sjalet var i hvert fall veldig pent.

  12. Ja du har virkelig strikka i det siste. Dem e bare helt nydelig de nissemusene. Flotte sjal har du også strikka. Og de englan va jo bare også så flott. Syns du strikker så masse fint. Du får ha en fin uke og kose deg med strikking.

  13. Flotte saker du har laga. Musene er kjempesøte. Er nettopp ferdig med ei mus, men den er ikkje so flott. Bilde kjem seinare i veka, den er til ei av turgruppene (Musegruppen)i barnehagen.

  14. Å.. Dei e så fine disse musene dine. Sjal,engler,pulvarmere og halser ja alt er super fint.
   Har ikke lyst og tenke Jul eg. Men fortsette ukene i same farten fremover, er det sannelig ikke lenge før med sitte med julemiddagen på bordet : ))
   Ønske deg ein fin søndag og ei flott ny uke.

  15. Nei,du har så absolutt ikke ligget på latsiden.Her var det utrolig mye fint.Musene er jo bare helt bedårende.Halsene har jeg strikket flere av og de er bare helt supre.Lekre sjal og pulsvarmere,nydelige engler.Skal si du har produsert.Tar rent pusten fra meg:)Ha en flott dag.Klem:)

  16. God kveld ,skal si du har vært produktiv ja.Jeg falt helt pladask for musene dine,det må være mye koseligere å pynte med slike til jul enn det som er å få kjøpt i butikk.
   Synes alt du lager blir så gjennomført vakkert og så bruker du så masse fine farger:))
   Dei siste oppskriftene du sendte til meg var blanke ark,vinhønene har du sendt før så det går greit,ellers kom bare den løse kragen fram.Når du sender til meg blir det i en format som jeg har problemer med å laste ned

  17. Dei er så skjønne desse musene dine. Beundrer dem som holder på med sånt småplukk. det er liksom ikkje meg det.
   Nydelige sjal også. likte best det i lilla. Eg har aldri prøvd det delight garnet fra drops da. Er det ikkje noe å anbefale syns du?
   babyull er jo godt å strikke av da. Og Silja er jo eit godt garn. Spes i forhold til prisen. Faller ofte tilbake på det. Spes til lange strømper. Pulsvantane var fine dei og.
   Ha ein stårlandes dag videre

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg