Litt syting og mere strikking:))

Føler nå at det er på tide med en liten oppdatering fra meg på bloggen. Jeg har strikket og holder på ,,,men kroppen min fungerer ikke helt som den skal nå. Fått vondt i ryggen og i hofta mi,så jeg klarer nesten ikke å sitte eller ligge. Går

kroklutet som en gammel heks her. Dette er noe jeg ikke har hatt før,og legen min bare så på meg og kalte det lumbago?? Hvordan kan hun si det uten å ha undersøkt området? Så nå er jeg både fortvilet og frustrert på samme gang. Det føles som ryggen er helt anspent og kjennes ut som den er full av knuter. Er det noen av dere lesere som kjenner til dette problemet? Men får satse på at det er noe som går over igjen:)

Her for en tid siden fikk jeg se at Greta hadde strikket noen fine pulsvanter,og snill som hun er sendte hun meg mønsteret på dem som hun selv hadde laget. Og jeg må si at passform og mønster er flott. Så mange takk skal du ha for det Greta:))

Og slik ble mine pulsvanter,og jeg likte det så godt at jeg strikket flere:)

Dette paret er mitt egenkomponerte mønster.

Måtte få strikke to stykken til av disse hærlige pinnsvina også,,og nå er dem pakket inn og blir gaver.


 

Et par luer og tova tøfler i litt restegarn.

Og tilslutt noen nye juleklær for baby born dukken.

Det var det jeg hadde å vise frem for denne gangen. Vil nå få ønske dere alle som er innom her en riktig fin helg:)) 

                       

 

23 kommentarer
  1. Hei Marianne.
   Håper at du er på bedringens vei med din vonde rygg og hofte og at noen steller pent med deg nå.
   Vil ønske deg og dine en riktig god og trivelig jul. Juleklem til deg 🙂

  2. Vond rygg er ikke noe kjekt. Håper det bedrer seg snart, hvis ikke ville jeg snakket med legen igjen. Ryggvondt kan jo være mye forskjellig det, han burde i alle fall undersøke deg skikkelig synes jeg.
   Du har jammen fått laget mye fint selv om du har vondt da! Ta vare på deg selv og ikke stress for mye nå da. Lettere sagt en gjort, men likevel…

  3. Huff da. Håper ryggen kommer seg – ikke koselig å gå slik.
   Så mye flott du har laget, imponert over all fin strikk du tryller fram

  4. SV: Eldstemann på bildet er ikke min nei, men min mann sin, fra tidligere forhold. Han heter tobias og er 7 år…..
   Du må ha en super førjulstid du og…. jeg gleder meg utrolig mye til jul, lenge siden jeg har hatt denne følelsen…. så nå skal jeg finne julemusikk å kose meg med…..

  5. siljeirenehobby:
   Tusen takk for kommentaren,og jeg er nesten flau over å beklage meg her,for hvet jo at du og mange flere er hardt angrepet av kroniske plager. Men er greit å få noen gode råd av noen som hvet hva smerter er:) Kjenner på ryggen at jeg feilbelaster den nå,går lutet og skjeft.Nå hvet jeg hvorden dere med daglige smerter har det.

  6. Greta:
   Jeg har nok brygget på dette en tid,vært stiv og støl i ryggen i mange uker,og sist helg så slo det til for fullt:(( Pulsvantene er kjempeflotte syntes jeg med:))

  7. leirabestas:
   Takk for omtanken,ja jeg skal nok heller ikke få slippe unna med plager. Men får se an til over helgen.Merker jo at jeg belaster kroppen galt nå. Ja garn og pinner er en fin hobby:))

  8. Så produktiv du er, du får gjøre som de gjorde i gamle dager, ha forkle med lomme på som du putter garnet i og så strikker du når du går omkring. Håper ryggen blir bedre til jul, god bedring 🙂

  9. Nydelige strikkerier du tryller fram 😀 Liker såååå godt pinnsvinene som jeg sikkert har sagt 100 ganger 😀
   Forferdelig å ha så vondt i ryggen. Jeg har hatt noe lignende tror jeg en gang, “hekseskudd”, og da virket bare ikke ryggen min. Klarte ingenting fordi det var så vondt. Heldigvis gikk det over av seg selv fort, men det er ingenting å spøke med. Håper du blir bra igjen snart. God bedring
   Klem fra meg

  10. Åjsann.. Hørtes ikke go ut den ryggen din. Vær nå forsiktig . Håpa du blir fort frisk. Heldigvis har ikke pinnane stoppa jaffall. Imponerande møye fint du har laga.
   Ønske deg god bedring og ei fine helg.

  11. Hei hei min venn.
   Wow du har jammen vært flink og laget mye fint, er helt imponert her jeg sitter!!!!!!!!!! De pulsvottene ser bare utrlig gode ut! Og pinnsvinene er fotsattlike fine og søte .-)
   Har hatt lumbago selv og det er ikke spøk, høres litt “enkelt ut” når legen sier det sånn og at det “bare” er muskler, men det er utrolig vondt og det enneste som hjelper er å fylle på med smertestillende og bevegeseg mest mulig…Ja hvet det gjør vondt men det hjelper til slutt, min redning ble varmtvannsbasseng og tok mange varmedusjer…. Viktig å prøve å bevege seg så riktig som mulig så du ikke får belastning og feilbelastningsplager i tillegg….
   Ønsker deg lykke til og god bedring min venn!
   Det var ikke noe kjekt å lese at du har vondt!!!
   Varm god klem<3

  12. Stakkars deg:)ryggvont er noe herk men lumbago går over har du mulighet til det så ta en tur til kiropraktor,det koster litt meg han burde kunne gjør noe med det.Lykke til og god bedring.
   Og så var det håndarbeidet,her var det mye flott på en gang,jeg sier det bare.Det er utrulig hvor mye flott en kan trylle frem med litt garn:))nydelige bruksting.
   Klem fra Connie

  13. Hei på deg. er du blitt en smulerevmatisk i kulda kanskje. Eg har nok av vondter i rygg, skuldre og hofter, og når kulda setter inn så er det så lett å spenne seg go da vert ting verre. Høres ikkje ut som lumbago spør du meg. Varmt karbad, en tur i terapibaseng, varmeflaske og ispose vekslesvis og bevegelse. Masse bevegelse. vandre rundt og når du er blitt varm så strekk og tøy forsiktig.
   Så fine pulsvantene dine vart da. Kjempestilig dei egenkomponerte også. Det er god passform på desse og ein kan variere dem på mange måter. Det er berre denne fantasien som setter grenser.
   Du har no laga så forferdelig mykje anna fint også. mange som vert glade for gaver fra deg til jul. deilig sjal det kan du ha på deg og holde deg varm heile tida.
   Håper du kommer deg. Det er ikkje godt å gå å ha vondt sånn det veit eg alt om.
   stor helga klem fra meg

  14. Du har jaggu fått produsert masse flott. Har forelsket meg helt i de pinnsvinene dine. 🙂
   Håper ryggen og hofta de blir fort bra igjen. God bedring.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg