Julehilsen og litt strikking.

Mange hjertlig takk for alle gode råd og oppmuntringer angående min vonde rygg/hofter. Det går seg til og jeg har nå i dag fått gjort masse her i hjemmet. Så nå er jeg ihvertfall oppreist,,ikke lut…. Ellers på strikkefronten er det blitt ferdig litt ekstra julegaver som en Look-alike lue og Gretas puslvantemønster.Og det blir det strikket flere av. Flott passform og fint hullmønster.

Og en barnelue som jeg har strikket etter min egen ide som var en bestilling.

Og en bestilling på klær til to små chihuahua valper som fryser fælt i denne kulden vi har her nede for tiden. Så håper matmor får dem med seg ut på lufteturen sin nå.

Har fått pyntet juletreet og det er i plast for,men med pynt så blir det også bra. Allergi så da må det bli slik:)

♥ Med dette ønsker jeg dere alle en riktig                                                       

                                                       

14 kommentarer
  1. Nææ, nu er det lenge siden jeg har vært her:) Så masse fint du har tryllet frem, nusselige pinnsviner og herlige luer:) Håper virkelig ryggen ikke skal plage deg inn i det nye året:) Ha en riktig så fin nyttårsfeiring:)

  2. Fine ting som vanlig. 😀
   Håper formen er bedre og at dere ha hatt en fin feiring. Takk for mange hyggelige kommentarer på bloggen min. Og så “snakkes” vi nok i 2011 også!

  3. Hei på du.
   Den klem var kjempe god:-)
   Takk for fine gode varme ord, du gleder meg alltid og setter stor pris på hvert et ord fra deg!
   Ønsker deg og dine en fin romjule.
   God klem sendes deg osgå NÅ!

  4. Hei på dei min venn.
   Gått å høre at formen e bedre.Pinnane dine er heller ikke sjuke ser eg. : )) Du lage så møye fint. Ønske deg ei fortsatt fin jule feiring. Klem!

  5. Like flink som alltid 🙂 Chihuahua-jakkene var jo kjempe søte! Min lille firbente er også sterkt missfornøyd med kulda, så jeg har måtte lage litt klær til han også. Litt greiere å få han med ut i kulda når ulldekkenet er på 😉
   Håper du hadde en super julefeiring i går, og får en flott romjul! 🙂

  6. GOOOOD JUL min venn!!!!
   Så koselige julebilder!!!
   Fine ting har du stikket igjen:-)
   Så kjekt å høre at du er litt bedre, det liker jeg:-))))
   Skjønner godt at du har plastiktre hvis det er alergi i familien, vi vurderer det samme for jeg har litt alergi men ikke så mye at det plager meg, enda….Krysserfingrene for at det holder seg på det nivået det er på nå:-)
   De hundeklærene var fine!!! Jeg må begynne å lete etter noen oppskrifter som kan passe til min hund, han mister pels om vinter og ikke sommer så han fryser veldig og må ha klær når det er så kladt som det er nå…
   Nå har vi hatt en koselig morgen og alle er fornøyde:-) Nå er det noen småting som må kjøpes på butikken så er det å sette igang å lage julegrøt:-)
   Ønsker deg og dine en strålende fin julefeiring<3
   Mange gode juleklemmer fra meg til deg<3<3

  7. Hei og god jul til deg også.Kunstigt juletre her også men det er greit flott det.Fine plagg du har strikket,selv har eg pakket bort handarbeidet til over julehelgen

  8. Masse flott strikk igjen her. du er jammen flittig.
   Vil berre i full fart ønske deg god jul ein gang til. var visst litt rask ute isted. trodde kanskje ikkje det kom flere innlegg fra deg. Stor juklem fra Greta

  9. Hei! Masse fint du har strikka, likte veldig godt luene. Du får ha en trivelig jul. Regner med du ikke har ryddet bort pinnene:) God jul til deg.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg