Sokker / luer og ull.

Dette er litt av det som har blitt strikket i romjulen. Ellers er det nå blitt ryddet bort alt av julen her i mitt hus. Så nå ser jeg heller fremover og nyter at dagen har gått frem med 15 min lenger siden solen snudde. Det går fort på,men fortsatt en lang vinter i møte. Her har det snødd i hele dag,og mere er ventet. Så en får bare ta det som det kommer.

Må også få takke til alle som har bidratt med flotte og koselige kommentarer på mine tidligere innlegg. Jeg skal ta en runde rundt i blogglandia etterhvert å titte på hva som er nytt. Har nok vært litt slapp på det feltet tror jeg selv da. Nå har jeg startet med litt strikking av klær til baby-born dukken. Så det kommer inn her senere. Godt å få brukt opp litt garn fra hyllene mine. Er jo slik at jeg kjøper garn så fort jeg ser en butikk,,klarer ikke å gå forbi da:))

Måtte bare prøve meg på disse to barneluene. Og hello kitty ble ikke slik jeg ville ha den,men øvelse gjør mester sies det:)

Jeg har vært så heldig å fått gave av min venninne,ja masse lammeull i flere fargenyanser. Så gjett om jeg skal strikke nye nisser til høsten og med ordentlig skjegg og hår. Det skal bli gøy. Så mange takk Rita♥

Og nå ser jeg det er på tide med en opprydding i garnhylla mi,lurer på hvem som roter så fælt der? Tenke tenke.

Da blir det en oppryddning i morgen,for Spar-kjøp har tilbud på garn nå.

Må Dere alle ha en riktig fin uke på det nye året:))

                Klem fra

 

24 kommentarer
  1. ja en er blitt god og rund etterhvert. ja jeg synes det bare er litt greit når de har litt å ta i, men merker at de på helsestasjonen har delte meninger om det. det er liksom alltid noe, enten er de for tynn eller for tykk, det er aldri noe som er bra nok…. så lenge han er frisk og trives som du sier så er jeg fornøyd så får de på helsestasjonen si hva de vil for min del….
   du er jammen flink med å strikke luer. disse to var helt herlig…. og etter lageret ditt å dømme så er du nokså flittig på strikkingen. jeg må begynne å ta meg tid til hobbyene mine igjen men merker at tiden ikke alltid strekker til nå som vi har en liten i hus…. men jeg lover å komme sterkt tilbake

  2. Du har jammen stått på, jeg er stadig imponert over alt det flotte du produserer! De jenteluene dine var jo helt bedårende, synes Hello Kitty-lua så kjempefin ut jeg. Fint nisseskjegg du har fått, du tryller nok frem noen flotte nisser etter hvert tenker jeg.
   Kjekt å ha garnet i slike hyller da, jeg har det også i plastkasser, og da er det jo ikke lett å få oversikten… Stadig vekk kommer jeg over noe jeg hadde glemt, huff.

  3. Hei og Godt nytt år.
   Måtte ta meg en tur innom for å se at du har det bra.
   Likte så godt garnhyllen din,og jeg har samme problemet som deg,,,,,noen er der og roter i mine hyller også. Skal sette opp et skjult kamera,,,,kanskje.
   Ha ei trivelig helg.

  4. Fine luer du har strikket. Du er flink som vanlig:) Syns kitty lua ble fin æ. Fint system for alt garnet du har:) Hos mæ går det for det meste i poser:) Men så har æ ikke så mye garn som du har da. Klem fra Marita og god helg.

  5. Hei hei min venn eller rettere sagt god morgen:-)
   Jeg skjønner ingenting…Får ikke opp deg på listen min når du har nye innlegg:-(
   Her var det IGJEN mye fint!!! Syns den Kitty lua di var kjempe fin! Har du oppskrift på den eller har du laget den selv?
   Blir litt missunelig (ikke vondt) når jeg ser du har sånn hobbyhylle…Jeg har mitt liggende rundt om i kasser:-( men nå nærmer kjelleren seg og jeg øyner håp om eget hobbyrom til vinterferien:-)
   Takk for fine ord og kommentarer på bloggen min, Du er supergod!!
   God god klem til deg fra takknemlige meg<3

  6. Du er virkelig helt rå på denna strikkinga altså =D
   Misunner deg den garnhylla der, den var jo bare kjempe kjekk og oversiktlig! Jeg har alt garnet mitt i to store kurver, så det er jo i grunn bare kaos! hehe!

  7. Hei, Marianne
   Godt nyttår til deg! Takk for koselig kommentar, det er så kjekt å få tilbakemelding på det en legger ut. Jeg jobber med å starte garnbutikk, så en dag kan du kanskje kjøpe garn fra nettbutikken min =) Har fått to flotte leverandører, så dette blir spennende. Ønsker deg en fin helg. Klem fra meg

  8. så mye flott du lager 🙂 hva slags garn vil du anbefale å kjøpe på sparkjøp? Tenker på å bruke til strikking av kluter og forskjellige prosjekter som kan toves etterpå. Så herlig piggsvin som sitter i hylla.

  9. Jeg må si fy søren så mye garn du har! Og hei forresten, jeg er helt sjokket over alt garnet. 🙂
   Og den luksus hyllen du har. kan bare drømme at jeg hadde fått noe slikt i mitt hus når jeg skal lage mitt hobby rom.
   Du lager så stilige ting og så oppfinnsom;)
   Stå på!

  10. Kjekt med en slik romslig garnreol, plass til mye der. Ser at det ene “garnnøstet” ditt har pigger, hihi.
   Fine luer og sokker, slikt er det alltid noe som trenger. Men putt den lammeullen din i en tett plastpose! Det er ofte bittesmå (u)dyr i slik uvasket ull, og de spiser gjerne garnet ditt i samme slengen.

  11. Godt nytt år. Mye fint du har laget, og så mye garn. Godt å ha masse garn.
   Og så svar på din kommentar på Gryntebloggen. Jeg har skrevet fremgangsmåten i HOBBYBLOGGEN som ligger på http://trulte.blogspot.com, og det er linken til den i blogg innlegget i Gryntebloggen. Der er det også linket til oppleggsmåter, og hvilken jeg har valgt.

  12. Oii du hadde masse garn…..Du er flink , har selv vert aktiv i romjul, men har glemt å legge det på bloggen….hmm kanskje jeg skal gjøre det ?

  13. Så mye fint du har laget. Likte Hello Kitty lua di jeg. 🙂 Har en liten misstanke om at det kan være det søte pinnsvinet ditt, som snuser rundt i garnnøstene dine. 🙂

  14. God kvelden.Ikke ofte du har innlegg selv men når du først kjem så kjem du sterkt,virkelig masse flott du har strikket.Virkelig noen søte små pikeluer likner nesten på søte muffins:))
   Du hadde litt av noen hyller med garn,hadde vært kjekt med noe slikt oversiktelig og greit,selv bruker jeg plastkasser med lokk.Har bestilt litt garn fra sparkjøp på nettet eg ,enkelt og greit:)men det vart bare silja garn og sokkegarn så får eg spe på med senja fra nille.
   Har begynt på dukkeklede eg også nå,koselig det:)ønsker deg en fortsatt hyggelig kveld.PS syns du hadde fin orden i hyllene dine eg:))

  15. Hei. Lurer fælt på om du fann ut kven det var som hadde rotet i garnhyllene dine :0). Det er veldig eltt for at det vert rot slike steder. Eg har det i korger foreløpig, til eg får super puffen min med flere rom. Den må eg hente i Tønsberg, så det vert vel ei stund til eg får den.
   Tøffe barneluer, kva var det som ikkje var bra med Hello Kitty lua da? Sokkene var flotte sokker. Ett barnesokke par ser eg.
   Tenker du får rydda opp i hyllene i morra ja. Skal på sparkjøp eg og i løpet av januar. er redd eg ikkje kjem emg dit før den 22. Da kan det vere mykje utsolgt. Men håper dei har litt att.
   Kan ikkje berre springe på butikken her nei.
   Ha ein fortsatt fin kveld og ei fin uke videre. Klem fra Greta

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg