Dukkeklær til Baby born.

 Her går det i strikking av dukkeklær om kveldene nå. Er jo mormor til en pike som nærmer seg 3 år. Og hun er blitt en ordentlig dukkemamma,så da passer det jo med noe til dukkene hennes. Så her er det et lte utvalg av ferdige plagg. Alt er blitt strikket av rester fra garnhylla mi. Og dere som lurte på hvem som hadde rotet i den for meg,,,,,,joda var nok meg selv og to små pinnsvin som hadde tatt seg til rette der. Er ryddig nå,men spørs hvor lenge til det varer:)

Tusen takk for alle hyggelige tilbakemeldinger jeg får,og husk at jeg hjelper til hvis det er noe som er av intresse på mønster eller lignende. Er kjempeglad for at det er mange som hjelper meg også når det har vært noe jeg har ønsket meg:))  Stor klem fra

 

 

28 kommentarer
  1. Utrolig fantastiske plagg. Blir så inspirert. Hvor kan jeg finne disse oppskriftene, spesielt babyposen.
   Hilsen farmor til 4.

  2. Så fantastisk fine plagg. Må jo være vanskelig og pirkete å strikke så smått! Kjenner nesten at jeg fikk lyst til å børste støv av kunnskapen fra ungdomsskolen og finne fram strikkepinnene selv 🙂

  3. Å, så bra!!! Det er veldig godt å få hjelp til å løse opp i stiv og vond kropp. Håper dette holder helt frem til neste behandling. Kan tenke meg du er sliten nå. Ikke er det noe godt heller spør du meg når disse fysioterapeutene holder på. Jeg forstår nesten ikke at noen kan mene at massasje er godt.. For meg er det alltid forbundet med vondt.
   Nyt kvelden og helgen. Må du kose deg masse. Vi blogges vet du. Stor fredagsklem fra meg <3

  4. Hei Marianne, tusen takk for nok en nydelig kommentar på bloggen min. <3
   Vel så viktig som hvordan man har det tenker jeg er hvordan man tar det..
   Så jeg forsøker være blid som dagen er lang, tenker optimistisk at alt blir bedre bare jeg er tålmodig. Dessuten er det jo faktisk slik at ingen, absolutt ingen, kan noe for at kroppen min plager meg slik den gjør.
   Livet er en gave som skal nytes og det er mye å glede seg over - tross alt. Å være lykkelig er enklere om en gjør sine gleder enkle.
   Må si jeg er glad for at du har funnet veien frem til min blogg - og det er godt å vite at du er kun et blogginnlegg unna.
   Håper du har det så bra som du kan ha det, Marianne. Hjalp fysioterapi?!?
   Riktig riktig god helg til deg også.
   Stor koseklem fra Ann-Elisabeth

  5. Hei, Marianne
   Hjelpe meg så flink du er! Har ikke tålmodighet til dukkestrikk. Ser du har strikket musefamilie også; herlige mus, jeg har én… kanskje hun får selskap en gang. Ønsker deg en god helg. Klemmings fra meg

  6. Like koselig hver gang du har oppdatert bloggen din, for du strikker bestandig så masse fint:) Heldig barnebarn du har som får så mange fine klær til dukka si. Ha en fortsatt fin strikkeuke/helg.

  7. Hmmm …skulle ønske jeg var barnebarnet ditt gitt;-)
   Jammen har du laget kjempemye fint og jenta hun stråler nok vil jeg tro.
   Ha en fin kveld vidre;.)

  8. Åså mye fint du har strikka. Jeg vet hvor moro det er med små dukkemammaerDe pinnsvinan og musene er også lekre Du er bare kjempeflink Ønsker deg en flott helg

  9. Hei, du har så rett så rett. Ingenting som er gratis når det kommer til helse. Men når en sliter med helse som vi gjør er en villig til både strekke økonomien langt og til å prøve stadig nye ting i håp om at noe kan hjelpe.. Uff, nyrebekkenbetennelse har jeg hørt er veldig smertefullt. Stakkar deg! Og en “ulykke” kommer aldri alene, men stort sett i følge av to så det er jo klart at du må slite med ryggen i tillegg. Håper virkelig at fysioterapi vil hjelpe deg. Du må bare være tålmodig. Ting tar tid noen ganger.
   Lang middag i godt selskap er ingen hverdagskost nei. Merker vel egentlig i dag hva det kostet. Starter dagen med litt lav energi, men på den annen side jeg tar den kostnaden gjerne for det å være sosial gir meg også mye positivt.
   Lykke til med behandlingen og ha en flott uke. :)) Stor klem tilbake <3

  10. Wow, så mye flott du har strikket.Helt nydelige antrekk, tenker frøkna blir stor fornøyd når ho kan variere med antrekkene:) Bra oversiktlig i den hylla di, du hefter vel ikke å fylle den opp igjen,har man dilla så har man dilla…:))

  11. Hei 🙂
   For noen flotte dukkeklær du lager.
   Kjempe fine var de, tenker det er noen som blir glad for de. 😉
   Ønsker deg en strålende uke videre.
   Klem fra Unni.

  12. Såååå mye fint.Skal si du har vært flittig.Nydelige dukkeklær.Nå fikk jeg også lyst til å strikke dukkeklær:)Ha en fin dag:)

  13. For en heldig liten dukke-mamma da! Koselig for den lille frøkna med en velfylt garderobe til sine “små”.
   Og det tar tid selv om det er smått ja. Jeg strikket litt dukkeklær til min frøken da hun var mindre, men hun mistet i grunnen interessen for dukker ganske tidlig. Så nå ligger det i en kasse og støver ned…

  14. WOW, det kan man kalle ordentligfine dukke-klær!!!Nå tenker jeg den “lille-mammaen” blir glad og fornøyd som har en så snill mormor<3
   Så har du fått deg sånn en fin header, kjempe tøff.
   Nå er du tilbake på oversiktslisten min så nå fikk jeg lest innlegget ditt:-))) Skjønner ikke hva som har vært galt for har ikke gjort noen verdens ting...Hmmmm merkelig!!!
   Tusen takk for oppmuntrende ord på bloggen min, liker ikke at du fortsatt sliter med ryggen din!!! Legen jeg hadde i dag gjorde en fantastisk god jobb...Han hadde lest jornalen min og var forberdet når jeg kom inn, når han lyttet på brystet mitt likte han ikke helt hva han hørte men var nok ikke lungebetennelse...enda...så jeg måtte puste i sånn rør, Ojjjj sa han dette var ikke bra...Under 60% Så hentet han frem gammel data fra jornalen og lurte på hvorfor legen min ikke ga meg subicort, jeg hadde jo fått påvisk astma for 7 år siden...Det har vist fastlegen min glemt å fortelle meg og glem å medisinere meg....Så nå hvet vi hvorfor jeg stadig vekk har pustevansker og får anfall som sender meg på akuten på haukeland.....så nå skal jeg bli bedre:-))
   Ha en strålende kveld min venn:-))
   Klem klem

  15. Dette var en flott garderobe:))tenker dukkemamma blir storfornøgde.Går ikke så fort i svingane her,men akkurat no har det jo sin årsak,har for ett år siden strikket en liten kasse med dukkeklær til Emma så hun har litt å styre med,men rart med disse småjentene dei liker å ønske seg nye klede til dukkene sine:))kos deg videre,det kommer vel mer kjenner eg deg rett:))

  16. Eg bøyer meg i støvet. Er så imponert over alt du får laget. skulle ikkje mangle dukkeklede barnebarnet ditt nei. Skikkelig stilig. du er så følink med sånt småtterier. kanskje eg kan leige deg ein gong til å strikke :0). Får vel gjøre det sjølv.
   Ikkje mye som har blitt gjort her i dag. Men, i morra blir det likare. Ha ei fortsatt fin uke. klem fra sogn

  17. Så flotte dukkeklær 🙂 Det er så artig å strikke dukkeklær fordi det er så mange fine detaljer og så går det fort, fin måte å bruke restegarn på. Jenta blir nok veldig fornøyd

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg