For hender føtter og hode:)

Har sett flotte pulsvanter hos Greta og hos Mimouna. Og det er en kvinnes diamanter men i strikkeform. Så har strikket 4 par av dem nå.

Dette er nok ikke dem siste jeg strikker av dette mønsteret.

Og hos akbhandy er det også masse flott å se av diverse strikking,og må jo ærkjenne at både vaffelluene og snørestrømpene hun har strikket har fristet lenge,men nå har jeg fått laget begge delene.Endelig:)

Snørestrømpene er strikket i Mor Aase garn og pinne nr.4

Vaffelluen er strikket i gullgarn fra Spar-kjøp og på pinne nr.5.

Og denne luen er fra Drops sitt mønster. Strikket i Karisma på pinne nr.3½.

Dette var det jeg hadde og by på denne kvelden. Så nå blir det å strikke på votter som skal toves. Må dere alle ha en fortsatt god start på den nye uken.   Klem fra

                                                         

17 kommentarer
  1. Snørelestene var skikkelig kul, har lenge hatt lyst selv å strikke sånne, men har nu ikke gjort det ennå, e jo så masse anna som også friste. Luene og pulssvarmerene var veldig fine. Likte spesielt godt lua med fletter. Ha en fortsatt fin strikkeuke.

  2. Måtte innom på å titte litt igjen:)Du er jo rene strikkemaskinen.Masse flott du har laga!Flink er du 🙂

  3. hei. Det var litt av ei diamant samling. dei er berre supre dei der det er det ingen tvil om. Har ett apr på bestilling og eg tror det vert mange i lageret mitt. Kjekke til smågaver også dem der.
   Snøresokkene er så tøffe. Skal lage fleire av dem eg og. Og luene da, kjempfine. Heldig edei som får noe av dette hos deg. Eller aknskje du treng alt sjølv ? :0)
   Her er det fortsatt grisever, sjølv om det akkurat no er litt roligere. Her skal du få sjå korleis det såg ut her i går
   http://nrk.no/nyheter/distrikt/nrk_sogn_og_fjordane/1.7497017
   Ha ein fin dag og og ei fortsatt flott uke min blogg venn. klem

  4. Oj, så utrolig flink du er!! Ble litt inspirert nå, vennen. Men tror ikke jeg skal påta meg for mye. Skal operere albuen neste uke og da må alt håndarbeid hvile en god stund.
   Ha en flott dag, Marianne. <3 klem

  5. Du har jammen vært produktiv siden sist jeg var innom! Heldig dukke som fikk så mange fine klær. :o) Masse annet fint her også.
   Rart med de diamantene, man MÅ liksom lage mange av dem. Er i gang med en ny ladning jeg også. Det mønsteret er en absolutt favoritt!
   Håper du får en fin uke! *klem*

  6. Wooww skal si du har vært produktiv IGJEN, og like flott som alltid!!! Flink du er min skjønne venn<3
   Her går det i 2rett og 2 vrang for tiden...Ikke sånne avanserte mønstre som du holder på med!! Jeg er ferdig med kveldens trenings økt og er kjempe kjempe trøtt så må vist finne sengen:-)
   God natt og sov godt min venn:-)

  7. Du så masse flott du har laget,skjønner ikke kor dokke henter tiden fra.Eg strikker og strikker men tingene vokser ikke så fort på leira:))
   Blir mange glade hender føtter og hoder hos deg i alle fall

  8. Oi, så mye flott du har laget. Strømpene og lua ble jo kjempefin. Like de pulsvantene veldig godt. tror jaggu jeg må prøve meg på noen slike. 🙂 Og den siste lua så skikkelig god ut. 🙂 Ha en fortsatt fin strikkeuke. 🙂

  9. Kjempefine plagg til å varme viktige deler av kroppen! Jeg har brukt mye pulsvarmere på jobb i vinter, og du verden som det hjelper for en som “alltid” har kalde fingre. Snørestrømpene var utrolig stilige!

  10. Så mye flott du har strikket. Likte godt pulsvantene. Med min leddgikt er jeg storforbruker av slike på jobb. Varme, gode i ull 🙂
   Ønsker deg en flott uke. Her har vi -20 grader og kuling i dag – fint innevær….

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg