Snart klar for avgang.

Nå har jeg startet med pakking av klær for min mann og meg selv,,ja onsdag morgen vender vi nesen mot Puerto Rico på Gran Canaria. Og dette har vi sett frem til fra vi bestilte i Januar. Vanligvis så reiser vi jo helst til Egypt på denne tiden. Men pga oppstyret som har vært der så blir det forandring på reiseruten denne gangen. Men håper jo at Egypt blir neste vinterreise på oss igjen. Men bare det er sol og varmt og masse deilig mat og drikke,så slår vi oss til ro uansett hvor det er:) Og jeg håper dette skal gjøre godt for ryggen min som jeg ikke er venner med nå. Men tvi tvi. Her er det vi skal bo,,ser litt deilig ut ikke sant??

Så nå gleder jeg meg til en liten forsmak på sommeren:)

ADIÓS A MIS AMIGÓS.

15 kommentarer
  1. åå så helig! Må si jeg er litt misunnelig ja… Hadde vært godt med litt varme nå.
   Er det til Sharm El-Sheikh dere pleier å dra til vanlig eller? Vi var der en uke i mars i fjor. Nå er det vel ingen turer som gå der engang etter alle opptøyene..
   Du får ha en fantastisk tur og kos deg masse i varmen 😀
   Klemmen

  2. Ååå – så heldig du er da. Rømme fra vinter og sne. Hørtes deilig ut både for rygg og humør.
   Kos deg i varmen :o)

  3. Bestandig så koselig å komme inn på bloggen din, for du lager så mye fint. Det blå baby-settet var bare helt nydelig. Og takk for at du deler sokke-mønster med oss andre:) Hekla kjolegrytekluten var også flott, fine påske/vår-farger. Så må jeg bare få si god tur til varmere strøk. Det blir nok godt med sol og varme. Ser veldig fint ut der. Kos deg masse!!

  4. God tur til Puerto Rico. Kjempedeilig klima der. Ingen vind fordi det ligger innklemt i en liten dal. Og masse herlige spisesteder og et kjempesvært shoppingcenter. Ellers så deler jeg dine tanker om Egypt, forhåpentligvis blir det egypt på meg neste år også. God tur.

  5. Åh det hørtes innmari deilig ut! Håper dere får en super tur og koser dere masse!
   Ps; det ligger en liten ting til deg på bloggen min nå 🙂

  6. Det høres ikkje verst ut, skal innrømme det. Det vert ikkje tur til syden på oss i år. Har ikkje råd til det. Men, vi skal besøke fam flere steder i Norge og det gler vi oss på. Kos dere masse og nyt livet. klem

  7. Åhhhhhhhhhhhh så deilig!! Dette fortjener du virkelig!! Har veldig veldig lyst på sol sommer og varme jeg også! Håper ryggen din blir bedre, men husk ikke bade formye hvis ikke bassenget er oppvarmet….:-) Kos deg masse masse min venn!!
   klem klem

  8. Ååååh, så hærlig! Din heldiggris!!! Håper virkelig at dette blir en fantastisk tur og at dette vil gjøre stor suksess for ryggen din slik at du føler deg mye mye bedre når du kommer hjem igjen.
   Stor klem fra Ann-Elisabeth

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg