Awarder fra 3 stykken nå.

Har nå mottatt Awarder fra 3 kjekke og dykige damer,og for og ikke være uhøflig så må jeg få si mange takk for det jenter. Jeg er ikke så veldig opptatt av slike utmerkelser da det er så mange flinke damer der ute i blogglandia,så jeg setter mere pris på en liten kommentar tilbake isteden.  Men jeg er veldig beæret over at Dere har tenkt på meg.

Og akbhandy har gitt meg denne,en meget flink og dyktig dame som strikker og gir meg mange gode ideer,og ikke minst hjelp. Så tusen takk♥

Og Silje Irene er den jeg har kjent lengst her og som er en inspirator og en gledesspreder med stort hjerte. Så tusen takk til deg også.♥ Hun strikker og hekler og er en som ikke gir opp tross mye smerter.

Og så er det Siewartz som også har gitt meg denne,,dette er en ung dame som har kunst og håndverk som som sin store lidenskap,og er helt utrolig hvor flink denne jenta er.Så takk for du tenkte på meg.♥

                                 

Men nå skal jeg gi den videre til 5 andre igjen,,og det er neimen ikke vært lett,,for det myldrer av mange flittige damer der ute som driver på med håndarbeider som jeg selv er en lidenskaper av. Men valget har falt på følgende personer. Og jeg håper ingen føler seg snytt denne gangen,for nå florerer det av Awarder rundt på bloggene.

Den som fortjener er Maritasol som er en dyktig jente som strikker og hekler flotte plagg. Og er ikke den som stikker seg for mye ut her heller.

Og neste ut er Havheksa som også er en jeg stadig er innom og ser på alt det fine hun strikker.

Og så er det Mikkje som syr det vakreste av duker/ vesker mapper og mye annet fint.

Og det er Hege som også syr og lager masse flott.

Og den siste må det bli Loppelill som er en dyktig og flink dame som strikker masse flott av stort og smått.

Håper Dere vil ta denne Awarden med Dere videre.

 

6 kommentarer
  1. Tusen takk for awarden,det var veldig hyggelig å få.veldig koselig at du liker bloggen min Jeg er jo ikke så flink med data.så jeg må nok få hjelp til å ta den med videre men takk takk og det er bestandig mye fin inspirasjon å hente hos deg du lager så mye fint

  2. Åh tusen takk for awarden, det var veldig koselig. Og takk for fine ord fra deg og at du liker min blogg og det jeg lager. Denne skal jeg ta med meg videre.

  3. Åhh, så koselig, sannelig ikke enkelt å velge, finnes jo så mange kreative damer i blogg land..ehh har jo ikke sett mange herreben her inne…)
   Tenk at man har så mange hobby venner man bare må titte innom i ny og ne:)
   Du får ha en super duper uke:)))

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg