Hola Amigos.

Ja nå har jeg kommet hjem etter en deilig uke på Puerto Rico,en uke med bare sol og varme. Og det gjorde virkelig godt for en kropp som har hanglet i denne vinteren. Kjenner nå at varmen har gjort godt,,men og lande på Gardermoen i -5 kalde var forferdelig opplevelse etter og ha hatt en gjennomsnitt temperatur på 28-30 varmegr. Og i tillegg så skulle det komme snø også.  Denne plassen vil jeg anbefale for alle med reumatiske lidelser,,for klimaet på Gran Canaria går for å være den aller beste for folk med diverse plager som astma og reumatisme blant annet.  Så neste vinter/vår blir det ihverfall 2 uker der,,,men går sommeren inn her med regn så skal en ikke se bort fra at vi tar en tur til i varmen. Men nå er det å vente på slutten av august for en 2 ukers tur til Tyrkia som ble bestilt i vinter. Så er godt og ha noe å se frem til igjen. Legger ut noen bilder fra stedet vi har kost oss denne uken.Utsikten var helt skjønn,,solen på terassen fra morgen til sene kvelden.

Dette er fra Amadores stranden.

Bildet her er fra Selveste Puerto Rico,,hoteller er det nok av her.


Mat og drikke var av første klasse,og med så mye spennende og smakfulle opplevelser. Her er det flambering av Irich Coffie. Deilig og med rikelig av den brune sorten:)

Og så kom dagen med hjemreisen,og det var slutten på en deilig uke med sol/varme god mat/drikke.

Men med masse godsaker som vi kan nyte av når en får lyst på noe godt,,,,håper ikke det er noen tollere som ser dette nå??

                         

 Drikken til høyre er en spesialitet fra Gran Canaria og består av honning og rom,,så er jo både sunt og godt……


 

 

9 kommentarer
  1. Ser ut som du har hatt en herlig tur. Flotte bilder! Nå er jeg spent på hva du finner på til handarbeide!! Gleder meg å se! Så håper vi på en varm vår og sommer.

  2. Ja, det er hærlig å korte denne dr..vinteren med en tur til varmen. Og GK er fin for elendige ledd. Jammen er du modig som tok med SÅ mange flasker gjennom tollen. Men skjønner at du må ha noe å trøste deg med resten av vinteren/ våren. (ikke pakk vekk bikini..det er lovt 15 gr til lørdag…håper..

  3. Velkommen hjem Marianne!!! Så flotte bilder. Kjekt og se hvor flott du har hatt det, og deilig å lese at kroppen har hatt så godt av varmen. Nå ble jeg glad!!! 🙂
   Jeg har feriert i puerto rico og stortrivdes. Har ligget på Amadore stranden faktisk.
   Håper du ikke vil savne solen for mye for vi satser jo på at den kommer her også. Ha en aldeles nydelig helg. Klem på deg fra meg <3

  4. Borte bra men hjemme best, sjølv om ein mangler både sol og skikkelig tempratur. Men i dag har vi det bra her og. Lærer å sette pris på det lille som er når vi har ein sånn lang vinter.
   Skjønner at du ahr kost deg masse. Har vore tre eller det er vel 4 ganger i Puerto Rico og det er supert når kroppen krangler. Du får kose deg emd alt du ahr fått med deg av både sol og det andre. ha ei god helg

  5. Velkommen hjem.Ikke mye sydenvarme her nei,det skulle vært blå resept på slike turer:))
   Uansett så er det godt å se att du virkelig har kost deg,fantastiske bilder,nydelig plass og vakre fruer:))

  6. Flotte bilder, og GC er en av mine favorittsteder. Synes du hadde noen fantastiske overdeler både den hvite og rosa(?) på bildene over her ser utrolig fine ut. Nå er det bare 2 uker til jeg reiser på ferie, det skal bli godt. Ha en koselig helg i heimen, våren er jo på gang så det kan jo bli varmere utover i helgen.

  7. Velkommen hjem min skjønne:-)
   Åhhhhhhhhhhhhh dette så virkelig deilig ut, skulle vært der ja!!!
   Så bra at det hjalp på kroppen din, det fortjente du, men å komme hjem til dette triste greiene er nok ikke bare bare…Du får drømme deg tilbake til varmen:-)
   Jeg går i ull fra topp til tå og i flere lag…;(
   Håper du får en fin helg min venn:-)
   Klem klem på du!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg