3 år med blogging i dag.

Det er et aldri så lite jubileum jeg har her på bloggen i dag,,,er faktisk 3 år siden jeg opprettet denne bloggen. Og dette har gitt meg mange gode stunder da det stadig dukket opp nye bloggere som har vært trofaste mot meg. For og nevne noen så var det Greta og Matja som var noen av dem første jeg kom i kontakt med. Og etterhvert så har listen over nye bloggvenner blitt veldig lang. Og jeg trives med å titte innom alle Dere som driver spesielt med håndarbeider. Dette er jo min store lidenskap også.,noe som sikkert flere har lagt merke til:) Og jeg håper jeg fortsetter med bloggingen,,men nå som våren og sommeren står for tur,,så blir det nok ikke så ofte jeg sitter foran skjermen her. Da er det så mye annet som jeg heller vil prioritere.

Så igjen takk for alle flotte tilbakemeldinger jeg har fått,og jeg takker for alle fine ideer jeg finner hos Dere andre:) 

Stor klem fra
                                                                                      


9 kommentarer
  1. Gratulerer så mye med vel overstått jubileum. 🙂 Har jo ikke fått fulgt deg siden begynnelsen, men plutselig var du der. Og glad er jeg for det. 🙂 Koselig å følge deg.

  2. Gratulerer vennen! Veldig kjekt å ha blitt kjent med deg her og jeg følger og vil følge med på bloggen din. Forstår prioriteringen i forhold til bloggen nå som det blir sol og sommer og lyse deilige kvelder hvor en kan være masse ute. Håper like fullt at du vil stikke innom fra tid til annen.
   Ha en nydelig dag! Klem fra Ann-Elisabeth <3

  3. Grattis med jubileum. Du strtet noen månder før meg du da. Har jubileum i juli eg. skal tru om eg kjem til å feire det. Eg blogger jo heile året. Kos deg med alt du skal gjøre fremover. klem

  4. Hei Marianne.Gratulerer med ditt jubileum,det har vært hyggelig å bli kjent med deg og håper jeg får fortsette å følge bloggen din lenge,selv om navnet mitt er forandret så er jeg samme dama:))

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg