Babyjakke.

Har igjen strikket en liten babyjakke som jeg skal gi bort snart. Men dette garnet likte jeg ikke og strikke av,det hadde lett for og dele seg og det var knuter i garnet. Så det ble noen ekstra tråder og feste. Men pyttsan:) Daletta fra Dalegarn tror jeg ikke jeg kommer til og kjøpe mere av. Jakken er strikket på pinne nr 3 og er i størrelse 3-6 mnd.

    

Må Dere alle ha en solrik og flott helg og nyt den:) Klem fra

15 kommentarer
  1. Masse nydelige saker her som vanlig.Babysakene er jo bare helt nusselige. Jeg fikk det travelt i påsketida og sendte 3 par tøfler på hytta uten å ta bilde + et par lester til en voksen gudsønn så jeg har ikke så mye å vise fram nu ha ei flott helg

  2. Kjempesøt jakke ja av og til er noe garn bare noe herk, men det går som regel bra når man ikke gir opp.det hender jo at noe garn går isøpla når man blir irritert nok men du fikk jo som vanlig et nydelig resultat

  3. Søt liten jakke. 🙂
   Ikke gøy å strikke med garn som deler seg, heligvis finnes det jo mye annet å velge mellom.
   Fortsatt god helg til deg også!

  4. Veldig positivt å få vite hvilke garn man skal holde seg unna, jeg savner ofte den type info, og man får den jo i hvertfall ikke fra ganrprodusentene. Men på tross av vanskelig garn ble det jo en veldig pen jakke

  5. God kveld min venn.
   Jakke var jo helt nydelig den! Men helt enig med deg..Daletta er ikke mitt favorit garn heller:( Men fin ble den uansett selv med litt ekstra jobb..
   Nei nå er det natt for en trøtt kropp. Tusen hjertelig takk for fine og oppmuntrende ord på bloggen min, du er bare helt herlig og jeg er sååå glad for å ha møtt deg her på bloggen!!
   Sov søtt min skjønne gode venn<3

  6. Så søt den var da!
   Sv; Det er 4. gangen jeg reiser til Tyrkia nå, og det blir nok ikke den siste! 🙂 Men i Side har jeg ikke hvert, men det er nok fint der også!
   Ha ei kjempe fin helg du også 🙂

  7. God kveld. Nydelig jakke. Av og til kan garn vere noe herk og det er ikkje alle garn ein like like godt nei. Men da har du lært at det garnet kjøper du ikkje meir. Tror eg strikka med det garnet, men kan ikkje hugse knuter, men aldren tatt i betraktining så kan ein ikkje stole på hukommelsen lengre.
   Eg strikket tidligere i dag med eit garn eg ikkje kan fordra. Men når ein strikker oppdrag så må ein jo det av og til. hadde aldri strikket med nøstebarn garn til mine barnebarn nei. Oppskriftene er grei da. sjølv om eg heller ikkje er spesielt glad i å strikke heile plagg med 2r og 2 w. men eg gjør som eg får spørsmål om.’Dei har lov oss opplett og sol i morra også. Men med berre 5 g, veit eg ikkje om det vert noe veranda sitting enno.
   Nyt helga og sola om du får masse og kos deg sammen emd din kjære. klem

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg