Vårlige farger.

Dette settet startet jeg på for en god stund siden,og jeg bruker aldri og legge fra meg halvferdige saker rundt,,men det var vel noe annet som pluttselig fristet mere å strikke da tenker jeg. Men nå er det kun knapper som gjenstår og sy på.  Jeg er ikke noe glad i og klippe opp og sy maskinsømmer,,men må man så må man. Det gikk ikke så aller værst. Men skal bli leeeeenge til neste gang det også. Så dette skal også til en liten krabat etterhvert.Og med dette så vil jeg få ønske Dere alle en riktig så fin påske med masse kos og hygge.

Klem fra13 kommentarer
  1. Jeg kommer innom en tur for å ønske vel overstått påske! Jeg har ikke fått kommentert noe særlig på Torpet, nettet er så ustabilt!
   Håper du er i fin vårform og at strikkepinnene går flittig!
   Flott liten dress du har laget!
   Klem fra bestemor som nå er hjemme på en visitt!

  2. Tusen takk for koselig kommentar på bloggen min!
   For et nydelig baby-sett du har laget, en heldig liten småttis som skal kles opp i det. Jeg kan ikke sy, så jeg har ikke klippet opp, men skjønner godt at det virker skummelt altså, men det ser jo ut til at du har teken på det.
   Likte veldig godt skjerfet ditt under her også. Men nå skal det bli godt med noen måneder uten skjerf 🙂

  3. Hei hei. Lenge siden jeg har vært på besøk her, skikkelig mye flott du har laget, kjapt går det også:) Dressen var helt nydelig, tenker den blir flott på en liten krabat:) Ha en fortsatt flott påske, godt med noen fri dager:)

  4. Heldig liten krabat som kan kle seg i sånne flotte kreasjoner.
   Men som du sier,strikk og klipp er skummelt. Og det er jammen mange år siden jeg gjorde noe sånt.

  5. Kommentar til mitt innlegg. tusen takk for skryt Marianne. det var ikkje dårlig tilbakemelding nei. Bitta har tilbutt seg å skrive ned oppskrifta for meg. Så da kan du jo få den viss du vil lage noe liknende når den er ferdig?

  6. Eg syns du er grådig tøff og flink som klippe i strikka ting :0). Eg gjorde det da eg var ung, men ikkje no mer. har jo ikkje symaskin heller da. Gitt fra meg den :0).
   Nå det er sagt så må eg også får skryte av kor fint settet var da. blir ein bortskjemd liten kar det der. Ønsker deg og dine ei fantastisk påske.

  7. Dette var flott du.Jeg har faktisk aldrig prøvd å sy for så å klippe opp strikk før,og den trasige maskina mi hadde vel streiket helt hadde eg prøvd:))skulle sy noe lite i dag ette ørten forsøk der overtråden bare slitna så sendte eg hele arbeidet opp til svigermor:))no sit hun og kaver

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg