Babyteppe.

Har denne påsken strikket opp litt fra restegarnet mitt,,og det har igjen blitt et babyteppe/vognteppe. Er stadig noen som jeg kjenner som skal ha barn fremover,og da jeg liker og strikke så passer det jo ekstra godt og fortsette i denne banen:)

Her har jeg også strikket i bølgemønster som jeg liker godt,og kun restegarn er brukt. Og skulle noen ha lyst på dette mønsteret så skal jeg legge det ut senere.

10 kommentarer
  1. He he, av og til går det litt fort i svingene, her har jeg også glemt å sjekke om navnet mitt sto før jeg sendte avgårde kommentaren. Men men nå har jeg jo på en måte rettet det opp igjen. Hilsen Marita

  2. Det teppet var bare helt nydelig, og flotte farger. Fint å få brukt opp restegarn, spesielt når man får noe så fint som dette av rester:) Du e bare rå-flink! Og så er det en fin gave å gi bort og en fin gave å få.

  3. hei 🙂
   Det var eit nydelig babyteppe og tenk av berre rester. det er ikkje verst. skriv meir på neste innlegg

  4. Synes havskummønsteret er så fint på babytepper, og striper framhever jo bølgene. Kjekt når man i tillegg får brukt opp restegarn.
   Synes din Nessie ble fin jeg, det faller mye bedre når man bruker ullgarn. Lurer på å strikke et nytt i tykt garn, kanskje det blir mer korketrekker-effekt på snippene da? Men det var virkelig kjedelig med de lange omgangene, så vi får se. Mye annet som frister!
   Håper du får en fin helg!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg