Nøtteliten satt i toppen av et tre………

Hei igjen etter en vel overstått helg. Har vært i campingvogna denne helgen,og med mye trær rundt der er det også et yrende liv av fugler og ekorn. Og jeg har sittet og sett hvorden dem leker i trærne og klatrer opp og ned. Og i går fikk jeg sneket meg stille og rolig inn på to av dem og tatt bilder. Syntes det er noen artige små dyr.


Ser nok litt forskrekket på meg denne lille fyren.

Dette bildet syntes jeg selv ble litt fint.

Vil få takke for alle flotte tilbakemeldinger som kommer inn her hos meg. Og det setter jeg stor pris på:) Og jeg må få ønske alle en riktig fin og vårlig uke:) 

Klem fra  

4 kommentarer
  1. Så festligt:))jeg drømmer om å få tatt slike bilder jeg også,men lykkes nok ikke slik som du har gjort.Begge bildene var søte da:)
   Ellers takker jeg for hyggelige komentarer på bloggen min,jeg er begynt å bli fornøgd med hagen min nå ja,det er bare dette trasige bedde over huset,men det vert vel bra der også til slutt:))og hodepinen slapp heldigvis taket utover dagen i dag

  2. Flotte ekkornbilder. Dei minte meg om da eg og T bodde i Asker som helt unge. vi bodde oppå ei dobbelgarasje med skog på 3 kanter og fjorden rett ved. Da hadde vi ofte ekkorn på trammen vår. fikk noe flotte bilder den gangen og og det bilde der ekkornet ser litt ofrskremt ut minner meg sånn om eit av dei bilda. Så kjekt å komme på akkurat den tida nå. det var før vi var gift så det er fryktelig elnge siden det :0)
   ha ei flott uke

  3. Heisann min kjære venn<3
   Tusen takk for fine, varme og oppmuntrende ord på bloggen min, du skal vite at jeg setter VELDIG pris på det!!
   Er en stund siden jeg var på bloggen nå og skal si du har vært effektiv siden sist:) Du har jammen meg laget mye fint!! Babyteppet var jo bare aldeles nydelig, for ikke å snakke om babyklærene, åhhh du er dyktig!!!
   Bildene av ekornene var også flotte, de er noen artige dyr men litt hissige.....
   Nå er det litt overrskyet her og jeg har sovet nesten hele formiddagen, litt lettere å gå å legge seg når solen ikke er der på en helt blå himmel:) Har kommet meg ut av sengen og nå sitter Liva og gjør lekser. Vilde er på leksehjelp og kommer vell dettende inn dørene når som helst:) Liva hilser så mye til den koselige damen og det samme hadde nok Vilde gjort om hun var hjemme:)
   Ha en nydelig dag min supre gode venn<3<3
   klen klem

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg