Sommerkjole.

Når jeg først var igang med strikking av babytøy,så kunne jeg ikke motstå og strikke denne lille kjolen. Og denne skal også min nabo få i gave. Ellers har jeg i dag blitt * filletante * til en gutt. Så nå blir endelig familien min litt større her:)) Været er ikke det varmeste,og jeg er i tvil på om jeg skal dra i campingvogna eller ikke i dag. Men skulle gjerne hatt dratt med foreldrene mine til Santorini i morgen tidlig,,for den øya hadde vært artig og sett. Men det får en ta en annen gang. Jeg vil med dette få ønske samtlige en fin helg uansett vær eller vind,og takke for alle koselige kommentarer fra Dere:))

Og her er kjolen jeg har strikket i babyull og størrelse 3 til 6 mnd.Litt leit og få tatt ordentlige bilder i dag,,,kan det skyldes at det er fredag den 13.

Klem fra16 kommentarer
  1. Åh det va en nydelig kjole du har strikka. Du e så flink med de pinnan du. Og gratulere som filletante!! Selv lide æ av litt strikketørke, men det e begynt å ta sæ opp igjen, men det e vel sånt som hende innimellom. Du får ha en fin uke og en fin 17.mai-feiring i morgen. Klem fra Marita

  2. Den kjolen var yndig! Kjekt å strikke sånne små plagg, det finnes så mye fint til små prinsesser.
   Da var det jammen søndagskveld alt, håper du har hatt en fin helg!

  3. Fin blogg du har! I tilegg til reiser og båtliv så driver jeg også med håndarbeider. Og akkurat i det siste har jeg lurt på å begynne å lage slike søte småting som du har her. Det er mange å gi bort til. Takk for kommentaren på min blogg!

  4. Kjolen var nydelig og bilda helt perfekte:)Første cruiset vårt stoppet ved Santorini der vi tilbrakte en hel dag:))det var et sted jeg vil anbefale på det sterkeste,selv skulle jeg gjerne hatt en uke eller 2 der

  5. Hei på deg. Nydelig kjole du har strikka. virkelig skjønn.
   Santorini har eg lyst å dra til ein gong og, men det rekker vi enno. Mange år igjenn å gjøre det på :0). usikkert ver her og. Hatt rote dag i dag. No skal eg sette emg ned i godstolen og ikkje gjøre stor meir i dag. I morra skal eg til Loen og treffe barndomsvennina mi som er i Norge ein snartur. Det skal verte koselig. T får klare seg sjølv ein dag.
   Ha ei super helg og ein flott 17. mai og eg ikkje skriv til deg før den tid. klem

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg