Blomster og gnomer.

Da været var kaldt og regnfult i helgen,så ble det bare dagsturer til campingvogna, men mellom bygene fikk jeg plantet ut noen blomster i bedet mitt,og satt på plass gnomene også. Ja dem står der år etter år og passer på at det gror og at ugresset blir tatt vekk. Slike liker jeg.

Ønsker alle en fortsatt fin dag,og ikke minst en fin 17.mai feiring i morgen. Selv blir det en rolig dag her for oss da mannen i huset har vakt på jobben og må være der i tide og utide. Men slik er det for mange.
 

9 kommentarer
  1. Herlig tid! Er glad i blomster og hage selv. Gnomer har jeg ikke, men det er kanskje en ide!!
   Besøk på sykeheimen hos mine foreldre når 17maitoget går forbi. Etterpå middag hos vår datter. Ha en fin 17mai dag!!

  2. Artige gnomer, du får lære de opp til å luke, det hadde vært tingen vet du 🙂 Fine blomster også

  3. Hei min kjære venn.
   Åhhh så søte bilder, jeg vil også ha noen i bedene mine som kan passe på at ugress blir fjernet:9 og ikke minst noen som kan skremme alle sneglene…:)
   Ønsker deg og dine en fin dag i morgen! Rolig kan være vell så kosleig det! Blir nok litt rolig her også, må ut å se på jentene når de synger og går i tog men så blir det rolig og koselig hos mammsen og co, reker hører nå med på 17. mai for oss:)
   Kos deg vennen min!!
   klem klem

  4. Vi skal også ta det med ro i morra. Vi skal vere heime og sjå barnetog på tv. Når ingen av våre er heime så er det like kjekt å vere heime.
   så fine beddene dine er da. Ønsker deg ein super 17. mai uansett feiring

  5. Å, så skjønne gnomer!! Du har virkelig god smak hva gjelder kos, farger, og estetikk.. Blir så glad av disse bildene og har ikke problemer med å se at du koser deg her. Håper du får en aldeles skjønn 17-mai!! Stor klem

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg