Noe som varmer bena.

Hei igjen:) Har egentlig ikke strikket eller heklet noe særlig nå,,er så mye annet som også blir satt på agendaen i disse dager. Men da jeg ble spurt om og strikke og tove noen tøfler så er ikke det noe problem. Har strikket med to tråder på sålen for og få dem litt mere slitesterke.


7 kommentarer
  1. Stilige, varme og gode tøfler. ein trenger visst slike heile året. Håper du kan ordne det slik at det vert fint ver i Oslo fra søndag til og med tirsdag. For det er vel stort sett samme veret hos deg som i Oslo? Kunne gjerne tenkt meg å vore på østlandet no, for her er det høst hverken meir eller mindre. Ha ei fin uke

  2. Åhhh så tøffe de var!! Nå er det noen som blir glad og som holder seg varm på beina. En kan trenge noen slike nå for det er jo mer høst enn det er vår ute……Kjipt at en ikke kan gjøre noe med været:) Her blåser og regner vi bort i dag, så det er skikkelig innevær og jeg ligger i sykehussenga og tenker jeg er meget glad for at jeg ikke trenger å gå ut i dag:) Nå skal jeg prøve å få heklet litt mer…har sovet litt mye men det gjør såååå godt:)))
   Ha en strålende fin kveld min gode herlige venn!!! glad i deg jeg:)

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg