Kjole og bolero.

Ja nå er det på tide med en liten oppdatering fra meg igjen,har ikke vært den helt store iveren heller i sommer med innlegg. Men nå som jeg er hjemme fra vogna så passer det og få gitt et lite livstegn her. Mellom sorger og gleder i sommer har jeg strikket litt forskjellige ting. Har en veldig snill eldre dame ved siden av meg på campingen som desverre har begynt og se litt dårlig. Så jeg tok på meg og strikke for henne denne kjolen her som skal til hennes oldebarn i Italia. Og resultatet ble jo nydelig i denne svake rosafargen.

Kjolen er strikket av Mandarin petit på pinne nr 3 og i størrelse 3 år. Mange masker og mye flott mønster. Og en liten bolero syntes jeg det måtte høre til. Enkel og anvennelig.

Jeg har noe småtteri som blogges ut fortløpende her. Og så må jeg beklage så mye at jeg ikke har fått sett så mye på bloggene til Dere andre her enda . Men jeg skal starte nå i helgen med og titte litt igjennom på flere av mine faste bloggvenner:)) Har vært en trist tid for meg nå da flere kjære har gått bort i sommer,,og den siste var min svigermor som døde brått fra oss. Så har ikke hatt den store orken til og blogge. Men har god tid utover høsten.

Jeg vil få ønske alle en fin sensommerhelg og nyt den:)

11 kommentarer
  1. Kom inn på bloggen din via en annen blogg. Du har veldig mye fint, og denne kjolen falt jeg pladask for. Er den selvkomponert, eller er det mulig å finne mønsteret et sted?

  2. Så mye fint du har strikket kjolen er bare nydelig og det blå og hvite settet var og lekkert .Fine tepper og ellers fine nødvendige saker.Skjønner at dere har hatt mye regn ,men vi har hatt så fint vær at strikkepinnan har gått i sirup ,dessuten gikk både kamera ,tlf og data i løpet av en uke i sommerså nå først begynner jeg å bli on line igjen håper dere får en fin høst

  3. Hei. Den kjolen va bare helt nydelig, og det va boleroen også, kjempeflott sett. Du e nu snill som har strikka det for naboen, kan tenke mæ at ho ble utrulig gla for det.
   Så må jeg kondolere, trist å miste noen man er glad i og spesielt når det er flere nære man mister på kort tid. Så da skjønner jeg godt at blogging ikke er prioritert, men godt å høre fra deg igjen.
   Ha en fortsatt fin strikkeuke:)

  4. Åhh, så godt å se deg her inne igjen,må innrømme at jeg har tenkt at du kanskje hadde hatt noen triste dager, spesielt med tanke på alt det grusomme som har skjedd i sommer..Godt å ha deg tilbake..:) Å for en nydelig kjole, så snill du er som heklet den for naboen, tenker hun ble glad,da..:)) Ha en fin høst uke..:))

  5. Kondolerer med din svigermor,alltid trist og miste noen som står en nær.Koselig og høre fra deg igjen.For en utrolig vakker kjole og bolero du har laget,må ha vært mye jobb med så stor vidde i skjørtet.Ha en fin kveld:)

  6. bruk den tiden du trenger,sorgen kan vi ikke rå over må bare ta den tid det tar å få hverdagen til igjen.Kjolen var utrulig vakker,blir ei søt lita prinsesse dette

  7. Hei. Godt å sjå deg her att. Nydelig kjole. Virkelig lekker. Du er flink. Søt bolero til. Virkelig flott sett.
   Så trasig at du har mista så mange i sommer da. Kondolerer med svigermor di. Trist når sånt skjer. Håper dere er flinke til å ta vare på kvarandre. Klem fra Sogn

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg