Gleden med å gi litt til trengende:)

Som jeg skrev på forrige innlegg så skulle jeg legge ut mere fra sommerens produksjon. Jeg har tenkt mye på og strikke noe som * noen virkelig* kunne trenge. Og ikke bare strikke for og strikke bare for morro skyld. Så når jeg ble kjent med en samaritan som jobber i Oslo kommune og har sin jobb med og ta seg av rusmisbrukere,og da var jeg ikke sen med å finne frem garn og starte med å lage noe for hender føtter og hoder for noen. Ja jeg kan ikke klare og hjelpe alle,men tanken bak dette er for meg det som teller♥ Så utover høsten så skal jeg strikke mere og sende til Oslo. Så kan jeg gjøre noen glade for så lite,så hvorfor ikke glede flere. Her er litt av det jeg har strikket og avlevert i sommer.


Har brukt opp litt restegarn,og noe med og uten mønster.

Ønsker Dere alle en fortsatt fin sensommeruke,og jeg takker for flotte ord fra Dere som har lagt igjen en kommentar fra forrige innlegg:)

Stor klem fra

Legger med et bilde fra en vakker bukett jeg fikk fra gode venner i sommer:))

6 kommentarer
  1. Fint initiativ! Jeg strikker luer til kreftavdelinge på Stavanger sykehus og babytepper til nyfødte som kommer til jungelsykehuset i Nepal som drives av norske. Reiser faktisk ned med dem selv så når vi har mer enn nok selv er det bra å støtte andre tiltak! Men dine små pinnsvin i headingen var kjempesøte. Hvor får jeg tak i mønster til dem?

  2. Flott prosjekt som går til et godt formål:) Godt å strikke til noen som virkelig har behov for slikt. Jeg har strikket prematur sokker, luer og et teppe i sommer.

  3. Det er ett veldig flott intiativ vennen. skikkelig lurt. det der er ting som vert satt pris på og brukt. flotte var dei også. Du fikk i tillegg brukt opp litt restegarn. greit det og. Eg bruker å kjøpe veldig amnge aviser av dem når eg er i oslo og Bergen. Men dette var ein mye lurere ide. Du er nå snil også da.
   Ha ei fortsatt fin uke du også

  4. Så flott tiltak! Kjempefint og at du gjør dette,tenk så mange som blir glade for dette når det blir kaldt til vinteren,lykke til videre med prosjektet:)

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg