Snart reiseklar igjen:)

Ja nå har tiden kommet for en ferie til sydligere strøk igjen,,har vært i Tunisia siste 6 årene hver høst. Men pga omstendighetene der så ble valget denne gangen Puerto Rico på Gran Canaria. Her var vi også i mars,og er et stabilt klima og ikke for varmt. Nå er det ca 26-28 gr der. Så tror dette skal bli 14 dager med litt avslappning og hygge . Mine foreldre er også med oss på høstreisene. Og vi har det helt supert sammen:)  Reiser hit lørdag morgen.


Så nå kan en snart bare begynne og telle ned timene til turen går inn til Gardermoen.

Vi blogges igjen,og må alle ha en fortsatt fin tid fremover. Klem fra 

 

15 kommentarer
  1. Håper dere koser dere masse på GC. Vi var der nede ei uke i januar sammen med mine foreldre som er der på langtidsferie hvert år. Håper det blir en tur til vinteren også (Men jeg hadde ikke sagt neitakk til en tur nå heller, jeg da ;o)

  2. Kos deg på tur!!
   Så mye fint du tryller fram med hendene dine!!!
   Kunne gjerne tenkt meg oppskrifter på grytekluter, har du noen du kan dele, enten på mail eller i posten (jeg betaler porto selvføgelig!!)? Jeg syns du har laget så mange fine nemlig :0) Jeg har også en del oppskrifter, både på engelsk og norsk, bytter gjerne :0)

  3. Håper du får en super tur, godt å “samle” litt sol før kalde høst dager:) Tenker du har både garn og pinner med deg-kjempe flott å gi litt av overfloden til noen som virkelig trenger det:)) Go tur

  4. God tur til varme og sol.
   Tenk så flott – at noen tenker på de som kanskje ikke har noen som strikker litt varme plagg til dem. Og hva en slik liten gave faktisk utgjør for dem.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg