Diamanter og Elf Clobber.

Har strikket Diamanter og Elf Clobber igjen,,men fortsatt like artige og strikke/hekle. Disse har jeg strikket på bestilling,så håper mottakeren blir fornøyd også.

Dette paret har jeg satt sammen etter fri fantasi,og skal til en liten pike som liker og pynte seg:))

Ja det var det jeg hadde og vise frem her i denne stund. Men har noe på pinnen igjen. Så kommer med mere etterhvert.      

Ønsker alle en fortsatt fin dag og en flott helg som kommer igjen,,,ja dagene går unna nå.

Stor høstklem fra

http://www.ravelry.com/patterns/library/elf-clobber

14 kommentarer
  1. Masse flott strikk som vanlig når man kommer inn på bloggen din. Du e bare flink. De du har komponert selv ble veldig fin, de faller nok i smak kan jeg tenke meg.

  2. Så mye fint du lager. Du er en stor inspirasjonskilde! Nå har jeg også laget flere par, de er morsomme å lage. Nusselige de til den lille frøkena!
   Ha en fortsatt god søndag!

  3. Hei hei. Så masse flott du har tryllet frem, hærlige farger. Alltid kjekt med sånne høvelige små strikk, lure gaver som alltid faller i smak..:) Ha en fin søndag

  4. Hei på deg. Her var det mye fint i to innlegg. Savner litt å lage småting eg og no. Men får smøre emg med tolmod. Har tre store prosjekter før eg skal til på kosen.
   Masse flotte sokker. Det mønsteret må eg hugse til eg skal til å strikke sokker att. Var veldig fint. Og pulsvantene er no berre lekkre da. Trenger slikt no. Kaldt ja. Såg på langtidsvarselet for øst og vestlandet og regnet kommer att i neste uke. usj. Vi får ta det som det kjem og nyte sola mens vi har den.
   Ha ei stråalndes helg min venn Klem

  5. Så mye fint du lager.Bruker forskjellige farger også,og det synes jeg er spennende.De små var så søte,tipper den lille jenta blir fornøyd 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg